Fotoserie: Koeien van het goede leven

Fotoserie: Koeien van het goede leven

Fotoserie: Koeien van het goede leven

We namen een pontje die we wel vaker nemen. Ik hou van pontjes en nog meer van dijken en als er dan koeien op lopen dan duurt het niet lang dat ik foto’s wil maken. Zeker als het van die heerlijk gezapige koetjes zijn die zich geen ruk aantrekken van dat mens. Maar wel kijken wat het toch aan het doen is. Ik denk dat de koeien het wel lekker vonden dat het niet meer zo smerig heet was. Maar het was nog steeds warm, hoe lekker is het dan niet om in de wind op een dijk naast het water te staan. Fotoserie: Koeien van het goede leven.

31 thoughts on “Fotoserie: Koeien van het goede leven

 1. Ik maakte pas een foto van een koe in de wei. Die koe stond bij het prikkeldraad, er stonden nog veel meer koeien en die kwamen allemaal kijken. Stonden ze allemaal op een rijtje te koekeloeren. Echt zo grappig.

 2. Koeien zijn super lief. Ze zijn knuffelbaar en al. Ik eet geen vlees dus vind ook dat een koe zeer zeker een goed leven moet hebben. Zo vrij mogelijk.

 3. Ik vraag me dat wel eens af, of je als koe in gevangenschap toch een goed leven kunt hebben… Fotogeniek zijn ze wel.

 4. Aan het water, groene weilanden, blauwe lucht en als extra nieuwsgierige koeien.
  Mooier kun je het niet hebben.

 5. Koeien zijn zulke goeie lobbesen. Als je stilstaat komen ze uit nieuwsgierigheid naar je toe. Zo lief…
  Heel sfeervolle en Hollandse foto’s. Koeien horen in de wei. Punt.
  Ik zie in de Krimpenerwaard werkelijk overal koeien behalve op de dijk!
  Diervriendelijke groet ♥

 6. pracht opnamen Liesbeth
  ik mag ook graag koeien aantreffen , koeien in de wei , Karel blij
  en pontjes varen , graag zelfs

  ik heb alle plannen in de wacht hoor , 2 x in de week eten halen en een wandelingetje hier achter in het natuur reservaat is alles :(

  rustige avond groet

Geen reacties meer mogelijk.

Back To Top