Fotoserie: In een wereld van verstilde leegte

Fotoserie: In een wereld van verstilde leegte

Mist is iets wat me altijd trekt. Hoewel ik het gevaar ken, rij ik er graag doorheen op zoek naar verstilde beelden. Van vervagende bomen tot uitgewerkte weilanden. Op een enkel veld na waar de prei boven de grond prijkt maar dat alsnog niet te zien is. Fotoserie: In een wereld van verstilde leegte.

 

25 Reacties op “Fotoserie: In een wereld van verstilde leegte

 1. Met mist of nevels bevind je je in een wereld van stilte, een tikkeltje mysterie.
  Als dan de zon er heel eventjes doorbreekt met zonneharpen enzo, dan is het helemaal een feest !
  Een zalige sfeertje in al je foto’s !

 2. Mooie foto’s! Ik houd er ook van. Vooral als je van die vlagen voorbij ziet zweven. Heerlijk!

 3. Het zijn mooie foto’s, de tijd lijkt stil te staan.
  De mens is even buiten beeld. Hans

 4. Wat vervelend Marylou pijn en geen vooruitzicht op verbetering. Ik wens je veel sterkte toe.

 5. Mist geef mysterieuze beelden. Zou ook graag op pad gaan. Maar hernia’s geven problemen en kan niet op pad zolang ik voor 2 de behandeling niet naar ziekenhuis kan omdat pijnkliniek gesloten is om druk op de ziekenhuizen te verlichten. Hoop dat ze me vlug zullen laten weten dat ik naar ziekenhuis mag komen

 6. Heel erg mooi! Ik kan de charme van mist nog steeds niet goed ontdekken. Ik heb liever uitzicht tot een paar kilometer verderop;).

 7. Het is een soort plastic doek wat de gewassen, prei in dit geval, beschermt.

Reacties zijn uitgeschakeld.

Mijn blog draait op cookies en koffie!

Categorieën

Leesvoer:

Boek Susan Boyle

Archief: