Fotoserie: Eindelijk de eerste lammetjes!
Dieren,  Fotoserie

Fotoserie: Eindelijk de eerste lammetjes!

Zodra de eerste lentebloem de kop boven de grond dreigt te steken, kijk ik driftig om mij heen op zoek naar lammetjes. En mopper met grote regelmaat ‘schiet nou eens op’ naar overduidelijk extra mollige schapen. Ze laten zich absoluut niet opjagen dus is het een kwestie van geduld hebben. Heb ik ook hoor, 2 weilanden maximaal.
Vandaag reden we een rondje moesten in de omgeving van het dorpje Zeeland zijn en terwijl ik een ommetje naar de aldaar aanwezige minibieb maakte stond ik opeens oog in oog met een veld vol mekkerend geluk. Frans stond heel snel stil en ik was ook heel snel -voor mijn doen- de auto uit. De schapen waren oplettend maar niet vreselijk schuw en rende dan ook niet meteen weg.
Volop tegen de zon in maar heel gelukkig dat ik eindelijk mijn kans kreeg genoot ik van deze lentebodes en schoot fotoserie: eindelijk de eerste lammetjes!

 

 

25 reacties