Fotoserie: De vergeten koeien

Fotoserie: De vergeten koeien

Vandaag dacht ik er opeens aan, ik heb nog een serie foto’s die ik helemaal vergeten ben! Dat is me wel eens eerder gebeurd maar in de lente zie je dat veel beter dan later in het jaar. Toen ik deze koeien fotografeerde neigde alles er al naar en die avond werd dan ook bekend dat Brabant in quarantaine moest. Genietend van het moois wat ons land te bieden heeft reden we over de kleine paden van onze omgeving op zoek naar foto’s en zag ik deze schoonheden. Ik hobbelde de auto uit, schoof door een greppeltje en trok mezelf aan het stevige hek omhoog. Koeien zijn van zichzelf niet agressief wel nieuwsgierig en dus na enige twijfels kwamen ze dichterbij waar ik ze met het laatste licht fotografeerde en door alle ellende tijdelijk de foto’s vergat. Fotoserie: De vergeten koeien.

30 reacties

 1. Ik heb een zwak voor koeien. Ze zijn zo fotogeniek! Die ogen, die wimpers, dat voorzichtige nieuwsgierige.
  Die titel: de vergeten koeien (-:
  Nu krijgen ze een ereplaatje!

 2. Ik vind koeien toch zo leuk! Nou ja, eigenlijk vind ik alles met vier poten leuk. Prachtige foto’s weer!

 3. Mooie foto’s van de grazers bij het late zonnetje. Gisteren stond ik tussen de wilde variant van deze koeien met hun lange rode haren en imposante horens. Koeien zijn geweldig :)

 4. Goed dat je er nog aan dacht om deze dames te plaatsen.
  het zijn prachtige foto’s.
  Groetjes irma

 5. Wij liepen ooit eens ergens, koeien aan de andere kant van een slootje.
  Ze liepen zeker 200 meter met ons mee, toen hield ons paadje op, wij weer terug, koeien bleven staan, ze vonden het blijkbaar wel genoeg. Maar was wel grappig, als wij bleven staan, deden zij dat ook.
  Eigenwijs en nieuwsgierig :)
  Heerlijke foto’s!

 6. Ik zou een stel van mijn buren wel willen ruilen voor jouw koeien.

 7. Koeien zijn zo nieuwsgierig dat ze je soms lang blijven aanstaren.Je hebt er prachtige foto’s van eschoten.

 8. Ze zijn leuk! En dat vind ik het mooie van webloggen, de weblogger is de baas wat en wanneer er iets op komt. Ik vind die oorbellen altijd naar om te zien.

 9. wat een pracht opnamen van die prachtige dieren

  klopt dit is slechte tijd voor het gewicht :)
  jij de chocola ik de pinten en het binnen zitten :(

 10. Hoe kun je deze mooie jonge dames nou vergeten, de meeste zijn nog kalfjes volgens mij. Nee ze zijn van nature niet agressief dat is waar, maar als ze uit nieuwsgierigheid hun hoef op mijn pijnlijke voeten zetten doet dat net zoveel pijn, ik blijf dus op afstand;-)

 11. Koeien zijn heel fotogeniek vind ik.
  Ze komen altijd kijken wat je aan het doen bent als je ze fotografeert.
  Best wel grappig :-)

Reacties zijn gesloten.