Dieren Fotoserie

Fotoserie: De vergeten koeien

Vandaag dacht ik er opeens aan, ik heb nog een serie foto’s die ik helemaal vergeten ben! Dat is me wel eens eerder gebeurd maar in de lente zie je dat veel beter dan later in het jaar. Toen ik deze koeien fotografeerde neigde alles er al naar en die avond werd dan ook bekend dat Brabant in quarantaine moest. Genietend van het moois wat ons land te bieden heeft reden we over de kleine paden van onze omgeving op zoek naar foto’s en zag ik deze schoonheden. Ik hobbelde de auto uit, schoof door een greppeltje en trok mezelf aan het stevige hek omhoog. Koeien zijn van zichzelf niet agressief wel nieuwsgierig en dus na enige twijfels kwamen ze dichterbij waar ik ze met het laatste licht fotografeerde en door alle ellende tijdelijk de foto’s vergat. Fotoserie: De vergeten koeien.