Fotoserie: Bloesembollen in de zon

Fotoserie: Bloesembollen in de zon

Fotoserie: Bloesembollen in de zon

Je kan er bijna niet omheen zo mooi als de Japanse sierkers bloeit. De grote bollen herinner ik me nog van vroeger en dan vooral doordat ik aan de takken schudde en genoot van de kleine bloemblaadjes die naar beneden dwarrelden. Inmiddels ben ik die tijd ontgroeid en staat mijn hoofd totaal niet naar rondjes draaien in het gras terwijl boven me de zon tussen de bloemen door schittert. Gelukkig kan ik nog genieten van het mooie weer en de lente misschien nog wel meer dan voorgaande jaren. Fotoserie: Bloesembollen in de zon.

 

29 thoughts on “Fotoserie: Bloesembollen in de zon

 1. Echt wel mijn favoriete bloesem, prachtig. Volgend jaar in de herhaling en dán even zo’n klein “sneeuwbuitje” veroorzaken. Het waait nu best hard dus de laatste restjes zullen er nu wel afwaaien.

 2. Heel mooie foto’s van die bloesembollen in de zon zoals de titel van dit logje heet.

 3. Heerlijke foto’s. Toen ik nog klein was stond er ene voor het raam van mijn slaapkamer. Dit was dan de mooiste tijd om wakker te worden

 4. Ze zijn prachtig. EN dan te bedenken dat m’n buurman zijn bloesems heeft omgezaagd..

 5. Schitterend dat licht op die prachtige bloesem, geniet van al dat moois in de lente
  en ook de staal blauwe luchten van de laatste tijd doen het goed op dit soort foto’s

 6. Ik krijg spontaan last van allergie met al die blommen.

  Love As Always
  di Mario

 7. Heerlijk die roze droom.Ik kan er ook erg van genieten maar in mijn omgeving staan er nergens. Op de plek waar mijn schoolvriendin woont wel maar daar mogen niet naartoe tijdens de lockdown. Schitterende fotoreportage Liesbeth.

 8. Bijna dezelfde herinnering als ik heb.. en waarom ik ze altijd koninginnedagconfetti noem..! :-)
  (maar 30 april halen ze al jaren niet meer..!)
  Prachtige foto’s!

Geen reacties meer mogelijk.

Back To Top