Fotoserie: De Magnolia
Fotoserie,  Natuur

Fotoserie: De Magnolia

Naar waarheid moet ik zeggen dat de bloesem van de Magnolia niet mijn favoriet is. Ik mis het gevoel met deze bloem en ik vermoed ook waarom. Ik zie namelijk geen stampers tenzij ik een trappetje meeneem maar ik doe het niet zo goed op trappetjes dus geen stampertjes. Daarnaast vind ik de Nederlandse naam, Beverboom, ook niet zo geweldig. Slaat namelijk weer volkomen nergens op, vroeger dachten ze dat het de favo boom van de bever was. Is het niet, vraag me af of die dieren überhaupt voorkeur hebben voor wat ze omknagen en daarom hou ik het in ieder geval bij de officiële naam.
Maar ik kwam de boom, die volop in bloei staat, tegen en ach ik was er nu toch waarom zou ik niet een paar foto’s maken? Fotoserie: De Magnolia.

19 reacties