Dieren Fotoserie

Fotoserie: De koeien van het hoge weiland

Ons oorspronkelijke plan liep op niets uit en dus reden we met een klein ommetje en een kringloop terug naar huis. En juist op dat soort ommetjes valt nog al eens iets te fotograferen zo ook deze keer. Ik houd van koeien, ik vind het zeer vriendelijke en intelligente dieren en daarnaast zijn ze ook nog eens ontzettend fotogeniek. En als er dan ook nog kleintjes bijstaan dan vind ik het helemaal geweldig. Deze keer stonden de koeien op een uitdagende plek, de weg waar we reden had een aanzet tot een holle weg. De weg is over de jaren uitgesleten waardoor de omliggende gronden hoger zijn komen te liggen. Met als gevolg dat de koeien op mij neerkeken terwijl ik met alle voorzichtigheid langs de kant van de weg probeer niet mijn nek te breken. Top idee dit maar ja toen kwam het kalfje bij me kijken en dan kan zelfs die dubbele rij prikkeldraad me niets meer schelen. Fotoserie: De koeien van het hoge weiland.