Fotoserie: De kat van de minibieb

Fotoserie: De kat van de minibieb

Stiekem volgde ik deze mooie dame al een beetje op de pagina van de minibieb, maar ik had haar nog nooit ontmoet. Tot ik laatst wat van mijn boekencollectie probeerde kwijt te raken en haar minibieb aandeed. Ze lag uit het zicht in de tuin van de buren maar zodra ik haar zag groette ik haar en nu weet ik niet of ik wel boeken in die minibieb gezet heb want ik was een beetje afgeleid.
Niet zo gek want deze knappe dame zette al haar charmes in de strijd zo erg dat foto’s maken lastig werd. Ze heet overigens Tijger is ongeveer 4 en een echte kroelpoes. Maar wel met voorkeur want andere mensen die interesse toonden gaf ze geen blik waardig. Maar ja die hadden dan ook geen boeken bij zich. Fotoserie: De kat van de minibieb.

De minibieb is te vinden aan het Groene-woud Sint Oedenrode.

24 reacties

 1. Ik wil geen ctrl-v, ik wil de pagina kunnen aanklikken om te scrollen zonder vervelende melding. Bij de ene site kun je amper lezen wat er staat, bij de andere kun je niet klikken. Er zijn maar weinig sites die rekening houden met de toegankelijkheid of gebruikersgemak.

 2. Dat is al jaren ter bescherming van mijn content, ctrl v doet het wel.

 3. Wat een mooierd! En ik snap haar wel hoor. Alleen mensen met boeken zijn interessant. Zo is dat.

 4. Die “met de pootjes in de lucht” attitude is me heel bekend, onze “Beau” ligt hier regelmatig ook zo…
  Dan is het knuffeltijd, kopje krab, treeltjes onder de kin en gefriemel aan zijn wangen. Maar oh wee, niet aan zijn buik komen wat dat kan hij echt niet verdragen… dan maak je geheid kennis met zijn nagels.

 5. Als je geen boeken bij je hebt, dan ben je vast niet interessant genoeg. Ik snap dat wel. Deze Tijger weet hoe ze jou om de vingers kan wikkelen.

  Love As always
  Dimario

Reacties zijn gesloten.