Boeken en films Dieren Fotoserie

Fotoserie: De kat van de minibieb

Stiekem volgde ik deze mooie dame al een beetje op de pagina van de minibieb, maar ik had haar nog nooit ontmoet. Tot ik laatst wat van mijn boekencollectie probeerde kwijt te raken en haar minibieb aandeed. Ze lag uit het zicht in de tuin van de buren maar zodra ik haar zag groette ik haar en nu weet ik niet of ik wel boeken in die minibieb gezet heb want ik was een beetje afgeleid.
Niet zo gek want deze knappe dame zette al haar charmes in de strijd zo erg dat foto’s maken lastig werd. Ze heet overigens Tijger is ongeveer 4 en een echte kroelpoes. Maar wel met voorkeur want andere mensen die interesse toonden gaf ze geen blik waardig. Maar ja die hadden dan ook geen boeken bij zich. Fotoserie: De kat van de minibieb.

De minibieb is te vinden aan het Groene-woud Sint Oedenrode.