Fotoserie: De fietsen van Aarle-Rixtel

Fotoserie: De fietsen van Aarle-Rixtel

Fotoserie: De fietsen van Aarle-Rixtel

Hoewel ik graag een flink stuk fiets en Natdorp niet eens zo heel ver van mijn vorige woonlocatie lag, heb ik echt niet alles in deze omgeving gezien. Dat is maar goed ook, want dan kom ik nog eens wat nieuws tegen. Laatst reed ik namelijk (heel verwend) met de auto door een dorp en zag ik allerlei fietsen staan. Op zich niets geks maar die fietsen waren in vrolijke kleuren geverfd en hadden plantenbakkies voor en achterop. Dat ze hier als kunst stonden, dat moge duidelijk zijn. Een andere reden dan dat kon ik niet vinden. Ik maakte er uiteraard foto’s van daarom fotoserie: De fietsen van Aarle-Rixtel

16 thoughts on “Fotoserie: De fietsen van Aarle-Rixtel

  1. Ik zag dit ook al … in Brussel. Nee, ze zijn niet bedoeld om mee te fietsen. Tenzij men steeds een fietspomp bij de hand heeft.
    mvg

  2. Gaaf he. Ik had in mijn tienertijd een paarse fiets. Helemaal zelf geschilderd want spuitbussen waren er toen nog niet. Super trots was ik erop maar durfde er niet zo goed mee voor de dag te komen. Behoorlijk alternatief voor die tijd.

  3. mooie serie
    ja prachtig zijn de mooie creaties mensen van hun fietsen maken
    heb er nooit bij stil gestaan , maar zal in de archieven , want ik maakte er ook wat foto’s van hihi

  4. Mooi! Ik zag zoiets ook in… Holten geloof ik. In mijn stad verven de studenten hun fietsen altijd in primaire kleuren (in Eindhoven ongetwijfeld ook) maar zo in zo’n dorp, en geïsoleerd (en niet in een warrige stapel sturen, stangen en zadels) worden het voorwerpen waar je naar gaat kijken. De rode fiets tegen de witte muur is een geweldige foto.

Comments are closed.

Back To Top