De nieuwe kattensnoepjes van Lidl

de nieuwe kattensnoepjes van Lidl

De nieuwe kattensnoepjes van Lidl

Met 5 katten in en rond huis, gaat niet alleen het droogvoer hard. Ook de snoepjes doen het goed. Dus toen ik de nieuwe kattensnoepjes van Coshida bij Lidl zag kocht ik meteen van elke smaak een zakje. De kans dat ik ermee blijf zitten is met 5 van die blazende haarballen wel heel klein.

Daarom regelde ik een testpaneltje. Maar al bij aanvang kwamen er klachten, ze hadden mijn camera ontdekt en weigerde verder mee te doen. Iets over privacy en onpartijdigheid. De wijsneus van het zootje vond het zelfs rieken naar reclame, maar daar ik niet heel geweldig met nummers èn enorm lui ben, is het volstrekt onmogelijk dat Lidl mij betaald voor deze schaamteloze aanprijzing van hun kattensnoepjes.

de nieuwe kattensnoepjes van Lidl

Doezel, gewend aan de camera kwam als eerste. Ik had voor de gelegenheid mijn bureau leeggemaakt waar hij dan ook meteen opsprong. Nog voor ik uit kon leggen wat de bedoeling was vrat hij met een rotgang de klaar gelegde snoepjes op en vroeg vervolgens, nog met zijn mond vol, waarvoor ik hem nodig had. Kijk Doezel nieuwe kattensnoepjes van Lidl. Ah van de hofleverancier, nou ze smaken prinselijk.

de nieuwe kattensnoepjes van Lidl

Ik werkte Doezel de deur weer uit en haalde Marion op. Marion is een mollig poesje en mijn vriendinnetje maar ze houdt niet van snoepjes. Ze eet de stickies en het natvoer van Coshida, maar die harde dingen mocht ik houden. Marion ging vanzelf en duimde haar zusje Maria binnen. Das een kieskeurig dametje met een beetje zeikerig karaktertje, maar hoewel ik haar even uit moest leggen wat er van haar verlang werd, knabbelde ze met smaak de klaar gelegde snoepjes naar binnen. Dat is prima te hachelen, was de conclusie en terwijl zij haar pootjes op bed ging liggen wassen zocht ik de 2 overgebleven zusjes op. Mora en Kitty onthielden zich door bovengenoemde klacht verder van deelname, beide zijn schuw en gesteld op hun privacy en weigerden pertinent om op de foto te gaan. Gelukkig aten ze de snoepjes wel gewoon op.

En hebben jullie de nieuwe kattensnoepjes van Lidl al ontdekt?

18 thoughts on “De nieuwe kattensnoepjes van Lidl

 1. Jeetje wat een ellende ik had die uit Duitsland meegenomen waren goedkoper maar ze willen ze niet.

 2. Nou ik ben net terug van de dierenarts. Ik gaf sinds 4 dagen de crunchy snoepjes. Blijkt nu een allergie te hebben. Nog nooit in 10 jaar iets gehad. Psoriasis achtige plekken op zijn kop die hij tot bloedens toe open krabt . Dure snoepjes , € 52,- consult en injectie erop achteruit . Snoepjes liggen in de prullenbak

 3. Ik heb sowieso geen Lidl in de buurt maar koop ook eigenlijk zelden kattensnoepjes, Beau is al gek genoeg op zijn blikje gourmet, gaat tie helemaal uit z’n plaat van als ik niet snel genoeg ben.
  Beau zit duidelijk bij dezelfde bond als Mora en Kitty en is liever weg als er een camera in de buurt is.
  Wel een logje waar ik reuze van kan genieten, héérlijke invalshoek.

 4. Tja, ik Minoesjka eet al jaren niet meer, dus snoepen gaat ook aan mij voorbij, en mijn personeel houdt niet van kattenvoer …………. jammer!

 5. Haha, typisch katten, ze doen toch wat ze zelf willen.
  mijn vorige kat scheurde gelijk zo’n zakje open. Hans

 6. We hebben zelf geen ^poezen enkel die van de buren in onze tuin dus geen ervaring Spijtig ? Toch een zeer goede reclame voor Lidl Grts en lukt het zo ?

 7. Hoi Villasappho…

  nee, die heb ik nog niet ontdekt, maar ik heb dan ook geen katten.
  Ben er overigens wel gek op, heb er altijd een paar gehad, maar helaas… mijn verloofde is allergisch, dus toen de laatste kat dood ging heb ik geen nieuwe meer genomen.
  Mijn dochter heeft er twee en de eerstvolgende keer dat ik naar haar toe ga zal ik wat voor ze meenemen.
  Ik ben ze altijd aan het verwennen. En aaien en aaien… heerlijk!

  Goeie tip: Coshida van de Lidl…

  Groetjes van Dasja

 8. Poes van oudste (ze wonen tijdelijk weer thuis) is te kritisch ….

 9. Hier geen snoep in huis. Ook niet voor de kat. Hij is nogal koppig en ik vrees dat hij dan geen gewone brokken meer wil eten.

 10. Nu heb ik ze wel ontdekt. Wij hebben ook drie karaktervolle katrwn hier. Er is vast, en ik kan wel raden wie, één gek op deze snoepjes.

  Ik ga ze hier ook even laten proeven.
  Dank voor de tip.
  Groet Jeanine.

 11. nee die heb ik nog niet ontdekt hihi
  ook hier geen haarballen in huis al dan niet blazend :)

  nou leuk vond ik het niet bij de kringloop winkel hoor hihi
  maar ik denk dat velen er slagen voor iets wat ze wel of niet nodig hebben
  ik ben blij met de gevonden 2 staande lampen , zeker voor de goede prijs

  fijne avond groet

Comments are closed.

Back To Top