Fotoserie: De bloesem van de tandarts

Fotoserie: De bloesem van de tandarts

Fotoserie: De bloesem van de tandarts

Zat gelukzalig buiten in de auto te wachten was net klaar bij de tandarts en die had behalve wat inmiddels weggeharkt tandsteen niets te melden. Gelukzalig dus, want de vorige keer raakte ik een kies kwijt. Was warm en dus ook in de auto en door de open deur hoorde ik wat gezoem. Iets hommeligs maar het sloeg niet af naar de boom waar mijn oog op viel nu er een flets zonnetje doorbrak. Schoonheid in de tuin van de tandarts, het was me niet eerder opgevallen. Maar als ik dan toch op mijn vent moet wachten dan maar foto’s maken. Fotoserie: De bloesem van de tandarts.

22 thoughts on “Fotoserie: De bloesem van de tandarts

 1. Waar een tandarts bezoek allemaal goed voor is hé ?
  Je hebt je wacht tijd mooi ingevuld :-)

 2. Ik moet binnenkort weer op bezoek bij de knappe maar altijd kritische tandarts. Veel bloemen of bloesem kon ik daar niet ontdekken. Ik doe het maar met de observaties van de arts en haar even knappe assistente…

 3. ik moet hoe dan ook een tandarts raadplegen, maar stel het steeds maar uit.
  Foto’s nemen terwijl je wacht is een leuke tijdsbesteding.

 4. Deze tandarts maakt een bezoekje aan hem wel heel aantrekkelijk, je zou bijna klant bij hem worden, haha.

 5. Dat was dan toch een aangenaam bezoekje. Ik stel voor dat de tandarts jouw foto’s op het dak laat hangen. Heb je de volgende keer weer sowieso een fijn bezoek;).

 6. Het is altijd lente in de ogen….. en dat kun je zien met deze mooie blommen.

  Love As always
  Dimario

Geen reacties meer mogelijk.

Back To Top