Fotoserie: De bloesem van de boomkweker

Fotoserie: De bloesem van de boomkweker

Fotoserie: De bloesem van de boomkweker

Soms krijg ik een fotoserie bijna cadeau we reden namelijk zo dicht bij huis langs deze boomkweker, dat ik er ’s avonds letterlijk op mijn slippers naartoe gesjokt ben. Het mag ook wel eens makkelijk, hoewel makkelijk zo hoog waren deze prachtig bomen niet en dus heb ik voor een aantal van deze foto’s letterlijk op mijn buik moeten liggen. Heb ik er voor over hoor, normaal is deze bloesem al uitgebloeid tegen de tijd dat de ondergaande zon zo tegen de bomen schijnt. Overigens is dat wel het enige voordeel aan de late lente. Fotoserie: De bloesem van de boomkweker.

 

25 thoughts on “Fotoserie: De bloesem van de boomkweker

  1. Oooo, zo mooi! Ik kijk er ook altijd zo graag naar. Net als naar de blaadjes en knoppen van de fruitboompjes hier in de tuin.

  2. Een hele mooie sreie foto’s van die mooie struik/boom. Wij hebben er een in de achtertuin en voortuin en het is genieten elke dag weer.

  3. Prachtige beelden die de lentebloesems nog eens extra in de verf zetten.

  4. Zoveel moeite doe ik niet meer voor foto’s, ik ga er niet meer voor uit bedoel ik dan, maar ik ga gerust wel liggen. Liggen is sws lekker.

Geen reacties meer mogelijk.

Back To Top