De baby van de buren
Dieren,  Fotoserie

Fotoserie: De baby van de buren

Een week geleden kwam hij voor het eerst voorbij, de baby van de buren. Niet in een kinderwagen maar bokkend aan de teugel en naast zijn moeder en ruiter. Want de baby van de buren is een veulentje en die loopt dagelijks langs ons huis met deze kleine maar o zo knappe donderstraal. Maar ik was al een paar keer wezen kijken met het gouden zonlicht maar dan was die kleine er niet en toen ik de hoop al op had gegeven en met het verkeerde objectief op stap was stond hij er wel. Ik zoefde terug haalde de goede set op en ging aan de gang maar die kleine die ging het me niet makkelijk maken. Steeds dook hij de hoek in waar het licht al niet meer was op naar de kant waar ik door wel heel gemene prikkelbosjes moest en dus ook niets kon. Maar hij dreef niet alleen mij tot wanhoop ook zijn moeder moest het ontgelden tot ze zich overgaf en ik de beste mislukte foto ooit maakte. Fotoserie: De baby van de buren.

19 reacties