Going in Style

Going in Style

Going in Style

De voorkant van deze film viel me meteen op, Morgan Freeman, Michael Caine en Alan Arkin zijn de drie hoofdrolspelers van de film die ik ook meteen besloot mee te nemen bij de Aldi. Een beetje vreemde plaats voor een dvd maar ach waarom ook niet. Een zak chips erbij en je bent klaar, nietwaar?

Going in Style gaat over drie oude vrienden. Willie, Joe en Al zijn met pensioen en kennen elkaar al jaren. Ze leven eenvoudig en hebben het niet breed, maar als hun pensioenfonds de kraan dichtdraait komen ze voor het eerst in financiële moeilijkheden. Terwijl Joe verhaal gaat halen bij de bank is hij getuige van een bankoverval. Hoewel zijn vrienden er eerst niets van willen weten besluiten de mannen uiteindelijk gedrieën de bank die hun geld achterhoudt te beroven. Alleen de bejaarde mannen zijn nog nooit van het rechte pad afgeweken, laat staan dat ze weten hoe ze een pistool vast moeten houden. Via via komen ze met een ‘boef’ in contact, maar dan zien ze stuk voor stuk de FBI op hun afkomen.

Going in Style is een hilarische misdaad comedy die ondanks dat het een remake is, overeind blijft. Het is een goed gespeelde vermakelijke film met een serieuze sneer naar de financiële wereld.

16 thoughts on “Going in Style

  1. Heee Villa Sappho!

    weer terug van een lekkere vakantie en nu deze goeie tip!
    Ik ben gek op deze acteurs, dus… ik ga er op letten of de film misschien op tv komt…

    Groetjes!

  2. Los van onze dvd-theek hebben we ook nog Netflix. En daar zijn de films soms prachtig en de series vaak verslavend…:)

  3. ja, dat is altijd leuk, toevallig belanden in merkwaardige situaties en hoe dat verder verloopt.

Comments are closed.

Back To Top