Fotoserie: Bolle Billy

Fotoserie: Bolle Billy

Een paar rare jaren en voor je het weet leer je de huisgenoten van iemand kennen via foto’s en verhalen in plaats van in het echt leven. Zo ook met Billy ik had al van zijn favo kussen gehoord en dat hij een aparte schuwe jongen is. Maar toen ik eenmaal in de tuin zat was hij al heel wat toeschietelijker, van een geruime afstand. Hij snuffelde alles af wat van mij was en bleef extra lang hangen bij mijn tas. Achter een veilige rits zaten stickies die ze hier thuis niet zagen zitten en toen ik die eenmaal tevoorschijn haalde begon het ijs eindelijk te dooien. Op afstand hè, ik moest mijn rug verdraaien om hem achter de loungeset wat te geven maar toen hij eenmaal door had waar het vandaan kwam, toen kreeg ik mijn kans hem te fotograferen.
Billy is een 3 jaar oude jumjum kater en hij is vreselijk gehaaid, lust alles schijnt zelfs de eierkoeken met zak en al mee te snaaien. Het is daarom waarschijnlijk dat ik hem eerder Bolly dan Billy zou noemen, maar laten we eerlijk zijn, is het niet een pracht van een plussize model? Fotoserie: Bolle Billy.

22 Reacties op “Fotoserie: Bolle Billy

 1. Sokje(L) waarom maak je niet een lekker plekje met goed licht? Lokken met wat snoepjes geen flits en extra geduld, lukt vast!

 2. Hij staat er prachtig op en zit er totaal niet mee dat hij een maatje meer heeft. Kunnen wij nog wat van leren!

 3. Zo jaloers op jouw fotostijl!!!!
  Maar Sok is zwart en mag hier niet naar buiten.
  Veels te bang dat ze er vandoor gaat!

 4. Geweldig die foto met dat blaadje precies tussen z’n ogen. Het is redelijk veel model maar wie wil er nou skinny katten.

 5. Jij weet hoe je bolle Billy kunt overhalen om vriendjes te worden. Hans

 6. Wat mij betreft is Billy nog behoorlijk slank. Tenminste als ik de foto’s zo zie. Dan onze Suske: die is echt mollig. ;-)

 7. Als er lekkers in de buurt is, smelt de onzekerheid zo weg…. Bolle Billy ziet er een schatje uit en onze Beau (Britisch Shorthair kater) stuurt zwaait naar hem met zijn pluizig pootje :-)
  Leuke foto’s hield je er aan over !

Reacties zijn uitgeschakeld.

Mijn blog draait op cookies en koffie!

Categorieën

Leesvoer:

Boek Susan Boyle

Archief: