Fotoserie: Bolle Billy
Dieren,  Fotoserie

Fotoserie: Bolle Billy

Een paar rare jaren en voor je het weet leer je de huisgenoten van iemand kennen via foto’s en verhalen in plaats van in het echt leven. Zo ook met Billy ik had al van zijn favo kussen gehoord en dat hij een aparte schuwe jongen is. Maar toen ik eenmaal in de tuin zat was hij al heel wat toeschietelijker, van een geruime afstand. Hij snuffelde alles af wat van mij was en bleef extra lang hangen bij mijn tas. Achter een veilige rits zaten stickies die ze hier thuis niet zagen zitten en toen ik die eenmaal tevoorschijn haalde begon het ijs eindelijk te dooien. Op afstand hè, ik moest mijn rug verdraaien om hem achter de loungeset wat te geven maar toen hij eenmaal door had waar het vandaan kwam, toen kreeg ik mijn kans hem te fotograferen.
Billy is een 3 jaar oude jumjum kater en hij is vreselijk gehaaid, lust alles schijnt zelfs de eierkoeken met zak en al mee te snaaien. Het is daarom waarschijnlijk dat ik hem eerder Bolly dan Billy zou noemen, maar laten we eerlijk zijn, is het niet een pracht van een plussize model? Fotoserie: Bolle Billy.

22 reacties