Fotoserie: Blote schapen

Fotoserie: Blote schapen

Fotoserie: Blote schapen

Het was na dagen van teveel werken en te weinig mooi weer eindelijk weer eens tijd voor een wandelingetje. Het dichtbij gelegen bos wisselde mooi af met de koeien van laatst. Maar toen we eenmaal parkeerde was ik door een aanplakbiljet even bang dat er één of andere plaag heerste. Niets bleek minder waar, de herder schreef dat zijn schapen op de hei stonden en of je je honden alstublieft aan de lijn wilde houden. Negeerde iedereen helaas maar inderdaad de schapen stonden er en weet je eigenlijk stelt zo’n schaap niets voor, als ‘ie uitgekleed is, want dat waren ze. Heb ze al eerder gefotografeerd deze Kempische Heideschapen maar toen hadden ze een jas aan, dus voor even twijfelde ik of ik die foto’s wel met jullie kan delen. Maar ja toen realiseerde ik me, jullie zijn allemaal oud meerderjarig dus alsjeblieft fotoserie: Blote schapen.

16 thoughts on “Fotoserie: Blote schapen

 1. Ze zien er inderdaad nogal kaal uit. Maar wat lomp dat mensen dan toch hun hond niet aan de lijn hielden. Als dat er staat, dan snap ik niet dat je dat negeert.

 2. Zo’n nakend schaap ziet er inderdaad een stuk minder indrukwekkend uit.
  De foto met de avondzon daarentegen… Super indrukwekkend.

 3. Hoe krijg je het voor elkaar! Prachtige foto’s weer. Ik was laatst – in het kader van oefenen met mijn camera – naar het schapenscheren hier in de buurt gegaan. Maar mijn plaatjes zijn toch minder mooi, hoor. Of jouw schapen zijn fotogenieker. Of jij bent gewoon een hele goede fotograaf. Ik denk het laatste.

 4. mogge Liesbeth
  de schapen zijn er blij mee , en ach wij met ons allen zijn wel wat gewend :)

  inderdaad ik zag veel mooi’s en interessants op mijn wandelingen op Walcheren
  nu wandel ik 2 dagen met een oud collega in Limburg en Brabant mooie wandelingen

 5. Ik bloos! Maar prachtig gefotografeerd Liesbeth! De laatste foto met het schaap dat in de lens kijkt (met een blik van: heb ik iets van je aan? O nee, s**t, ik heb juist níets aan) vind ik heel mooi, ook door de lijn die de schapen erachter vormen.

 6. Ik krijg er altijd medelijden mee als ze er zo ineens mager en naakt bijlopen met z’n allen.
  De foto’s zijn weer prachtig!

Comments are closed.

Back To Top