Doezels week met de mokkels

Doezels week met de mokkels

Doezels week met de mokkels

Wat is dat toch met vrouwen?! Of het nou een staart heeft of niet, of het nou krullen heeft of niet ze hebben allemaal een humeur. Soms ook niet maar haal maar niet opgelucht adem want dan beginnen ze daar over. Gezeur over nestjes die niet goed zijn, gezeur over dat er 1 weer wat heb en vooral heel veel gezeur over het weer. Van de week met dat onweer zat ik met 2 van die mokkels onder de auto te schuilen. Zelfs Liesjbed herkende dat rare gerommel niet. Dat waren pas veel onweers achter elkaar. Ik was helemaal nat en Liesjbed droogde me af. De mokkels bleven buiten, raar volk die vrouwen. Goededag lieve volgers en welkom bij Doezels week met de mokkels.

Marion heb weer wat, meisjesding moest naar de dokter voor een ontstoken tepel. Mopperen joh, werd er wakker van. En toen ik even dichterbij kwam kijken kreeg ik een tik tegen me harsens. Krijg er weinig updates over, maar volgens mij roeren ze iets door Marions eten. Bij mij werkt dat niet.

Liesjbed vond in de schuur een blik met catnip, hadden de meiden van Frans nog niet geroken. Vooral Maria was er erg fan van. En Marion, nou die begon er wel heel vreemd van te doen. Kitty vond er niks aan zei alleen geen foto’s vandaag.

Job is er nog steeds, in het nieuwe huisje slapen doet hij nog niet. Maar hij pakt geen eten af van de mokkels. Mora is dan ook een badass mokkel, lekker wijf gaf me een tik omdat ik te dicht in de buurt kwam. Het stippendekentje op bed wordt door meer gewaardeerd. Maria slaapt er ook graag op. Gelukkig heb ik nog een privé deken.

Marion kreeg nog een nieuwe doos, een Mokkelpoot is vlot gevuld.

14 thoughts on “Doezels week met de mokkels

 1. Wat sta je er weer mooi op. Je bent prachtig in het licht gaan zitten.
  Wens Marion beterschap, maar blijf wel op afstand.

 2. Leuk verhaal met je vervoeters. Niet iedere kat blijft even relaxt als het dondert en bliksemt. De hoofdfoto is natuurlijk geweldig mooi

 3. mogge Doezel
  ja ik ben laat , was de hort op het hele weekend :)
  je staat weer schitterend op de foto
  ja wat zal ik zeggen over die mokkels , weet je wat ik zeg maar zo , ik zeg maar niks ::
  dat ze zo blij kunnen zijn met een doos , is goed te zien in het filmpje hihi
  geniet de dag

 4. Tjonge Prins Doezel, ik moet zeggen dat je taalgebruik, waarschijnlijk onder invloed ván die “mokkels” toch minder prinselijk is dan anders. (Maar heel stiekem vind ik dat wel grappig.)

 5. Prachtfoto van jou Doezel, met die vurige vacht!
  En da nog wat. Mijn vorige buren hadden drie katers, twee ervan mochten elkaar niet en de derde was een onverschillig brok vreten. Mannen, ze hebben altijd wat.
  ?

 6. Wat een prachtige eerste foto.
  Nou vuurwerk en onweer zijn boosdoeners. Hans

 7. Ons Annabel moet niets hebben van onweer. Die hoort ze van heel ver naderen en verstopt zich boven onder het bed of in de woonkamer in de kast.
  Ja, raar volk die poesjes, maar daar ligt Ginger niet wakker van.

Geen reacties meer mogelijk.

Back To Top