Villasappho.nl heeft een nieuw logo!
Bloggen

Villasappho.nl heeft een nieuw logo!

Al zolang ik mijn nieuwe layout gebruik op mijn blog, wilde ik een nieuw logo. Die bril schuin, recht, rood of blauw het was het niet. Puur omdat ik het te anders vond dan mijn stijl qua flatleys. Je weet wel die dingen die ik fotografeer als ik het over bloggen heb. En ach het zal jullie vast opgevallen zijn dat er wel meer rood met witte stippen in mijn huis is en dat moet maar eens terugkomen in mijn nieuwe logo.

Dag bril hallo camera
Toen Ilona van de week een blog schreef over haar werk als illustrator besloot ik haar meteen te mailen. Met een aardig lijstje van punten ging ze aan de slag. Eigenlijk wilde ik die schuine bril heel graag houden, maar toen ik haar eerste ideeën zag wist ik. Die bril gaat en die camera die blijft. Als inspiratie gebruikte ze mijn genoemde flatleys en samen met de tips die ik daarna stuurde en wat schetsen die ik hier uit schaamte niet ga delen, kwam ze met mijn huidige logo op de proppen.

Niet alleen de bril veranderde, ook het lettertype ging op de schop. Ik stuurde een idee qua font mee wat ze uitwerkte, maar eigenlijk koos ik vrijwel meteen voor haar lettertype. En hoewel ik van het geheel nog dacht dat het anders moest, besloot ik het eerst op mijn blog te installeren. En toen wilde ik er niks meer aan veranderd. Dus mochten jullie gebruik willen maken van de diensten van Ilona, klik door naar haar website en stuur haar een bericht. Mij maakte ze in elk geval heel erg blij met een nieuw logo.

26 reacties