Villasappho.nl heeft een nieuw logo!

Villasappho.nl heeft een nieuw logo!

Al zolang ik mijn nieuwe layout gebruik op mijn blog, wilde ik een nieuw logo. Die bril schuin, recht, rood of blauw het was het niet. Puur omdat ik het te anders vond dan mijn stijl qua flatleys. Je weet wel die dingen die ik fotografeer als ik het over bloggen heb. En ach het zal jullie vast opgevallen zijn dat er wel meer rood met witte stippen in mijn huis is en dat moet maar eens terugkomen in mijn nieuwe logo.

Dag bril hallo camera
Toen Ilona van de week een blog schreef over haar werk als illustrator besloot ik haar meteen te mailen. Met een aardig lijstje van punten ging ze aan de slag. Eigenlijk wilde ik die schuine bril heel graag houden, maar toen ik haar eerste ideeën zag wist ik. Die bril gaat en die camera die blijft. Als inspiratie gebruikte ze mijn genoemde flatleys en samen met de tips die ik daarna stuurde en wat schetsen die ik hier uit schaamte niet ga delen, kwam ze met mijn huidige logo op de proppen.

Niet alleen de bril veranderde, ook het lettertype ging op de schop. Ik stuurde een idee qua font mee wat ze uitwerkte, maar eigenlijk koos ik vrijwel meteen voor haar lettertype. En hoewel ik van het geheel nog dacht dat het anders moest, besloot ik het eerst op mijn blog te installeren. En toen wilde ik er niks meer aan veranderd. Dus mochten jullie gebruik willen maken van de diensten van Ilona, klik door naar haar website en stuur haar een bericht. Mij maakte ze in elk geval heel erg blij met een nieuw logo.

26 reacties

 1. Ziet er gaaf uit Liesbeth. Ik denk dat ik haar ook ga vragen. Wil al langer een eigen logo maar zou niet weten wat ik ermee aan moet.
  Misschien heeft zij een goed idee.
  Bedankt voor de tip.

 2. Rood met witte stippen dat ben jij, toch? Als ik ergens een dergelijke decoratie zie, moet ik aan jou denken.
  Ziet er prachtig uit!

 3. Ja daar hebben meer mensen ‘last’ van. Vind ik overigens wel lief dat je dan aan me denkt. Maar idd ik ben er dol op en dat logo maakt het wel af.

 4. Als het voor jouw past is het prima, ik sleutel graag zelf aan mijn blog…

 5. Als ik het nu nalees lijkt het negatief, maar zo is het niet bedoeld, sorry.

 6. Heel erg mooi! En niet alleen omdat ik van rood met witte stippen houd;). Het ‘past’ gewoon.

 7. Op haar log had ze echt leuke dingen staan. IK doe net als Sjoerd alles zelf maar ben al aan het rondkijken bij bekende van me of die haar diensten zouden kunnen gebruiken.

 8. k houd ervan als een blog herkenbaar is en niet te vaak verandert van lay-out. Dit past echt supergoed bij jou! Vrolijk hoor, goed gedaan! I

Reacties zijn gesloten.