Fotoserie: Bloesem in een woonwijk

Fotoserie: Bloesem in een woonwijk

Fotoserie: Bloesem in een woonwijk

Het was één van de mooie lentedagen, tussen alle drukte door fietste ik een klein rondje en midden in een woonwijk, alsof het de normaalste zaak van de wereld was, stonden deze bomen prachtig te wezen. Zonder twijfel stapte ik van mijn fiets en pakte mijn camera. Tussen rot geparkeerd auto’s, slecht geplaatste containers en totaal niet opmerkzame voetgangers laveerde ik en genoot van deze Japanse sierkers, misschien wel als enige op dat moment. Fotoserie: Bloesem in een woonwijk.

 

19 thoughts on “Fotoserie: Bloesem in een woonwijk

 1. Prachtig! Toen ik klein was, hadden we zo’n boom in de voortuin. Heb ik helaas geen foto’s van.

 2. De momenten dat ze volop in bloei staan zou voor mij eeuwig mogen blijven duren.Knappe foto’s Liesbeth

 3. Je weet ze als geen ander op de foto te zetten, bij jou zijn ze zelfs nog mooier dan in het echt. En ze zijn in het écht al zo mooi , dat is me niet ontgaan want ook bij ons staan r veel in de wijk. We hadden er jarenlang zélf een in de tuin.

 4. Prachtig he, al die bloesems …….. hier in de wijk zie je ze ook, maar ook witte en paarse bloesem. Echt genieten.

 5. Je hebt de bloesem heel mooi in beeld gebracht, Lisbeth!
  Geniet groetjes, Anna ?

 6. Voor de natuur hoef je niet ver te gaan.
  mooie foto’s van je omgeving. Hans

 7. Knappe foto’s! Mooie bloem ook. Ik heb tot mijn eigen stomme verbazing afgelopen zaterdag een jaarkaart voor de Hortus Botanicus in Haren (Groningen) gekocht. Was niet duur en nu kan ik tot en met december door die schitterende tuin wandelen. Ik weet helemaal niets van planten maar ik ga er zonder meer van genieten. (En kijken of ik óók een aardige foto van een bloem kan leren maken.)

Comments are closed.

Back To Top