Doezels eigenwijze week in foto’s

Doezels eigenwijze week in foto's

Doezels eigenwijze week in foto’s

Een hele goede dag dames en heren hoe maakt u het allen. Het is eindelijk weer eens tijd voor een bericht mijnerzijds. Op moment van schrijven kan ik u niets anders melden dat ik het koud heb en dat het dat ook is. Liesjbed slaapt zelfs onder een extra deken. Moet naar waarheid melden dat Frans en zij boos op mij zijn. Ze waren de hele dag weg kwamen heeeel laat thuis en toen ze e-i-n-d-e-l-i-j-k thuis kwamen ben ik lekker buiten gaan spelen terwijl ik echt wel hoorde dat ik binnen moest komen. Welkom bij Doezels eigenwijze week in foto’s.

Gelukkig was Liesjbed ’s morgens, toen ik me door het raam binnen had gewurmd, helemaal niet boos op me en heeft me uitgebreid gekamd. Ik wacht nog op deel 2 dus binnenkort naai ik er weer een paar uur uit ’s nachts.

Zag allemaal vogeltjes zaten in de boom waar ik niet in mag. Zat er naar de mauwen maar ze kwamen niet. Zo flauw.
Over die boom gesproken heb er samen met Job ingezeten. Nou kan hij sowieso de boom in maar niet met mij erbij. Frans was zo boos dat we zo’n ruzie maakte dat hij de tuinslang op ons gezet heeft. Boze Frans pfff loop maar een eindje om dan.

Maria was niet zo in haar hum bleek met haar pootje ergens ingestaan te hebben. Kapoet kussentje moest in een glas met spul was ze niet blij mee. Wat een gemopper komt daaruit werd er wakker van. Kussentje gaat goed hoor.

Het was op een Witte Donderdag het beloofde een rustige dag te worden en dus deed ik een wandelingetje na mijn middagtukje. Mooi weer ik snuffelde eens aan een plantje en terwijl ik ongestoord verder liep, werd die prachtige rust wild verstoord door een groot wit blaffend monster. Ik rende terug naar binnen miauwde en werd uitgelachen. Door Liesjbed want die had alles gezien en zei dat er een schattig hondje achter me aan zat omdat ik in zijn tuin was. Hij was een groot stinkend monster en Liesjbed noemt hem Pluisje en vind hem nog steeds een heel lief modelletje. Wat moet ik met haar aan mensen?

17 thoughts on “Doezels eigenwijze week in foto’s

 1. Afzien is het. Kat zijn. Zwaar afzien. Vindt onze Spike ook. Je krijgt de groeten van ‘m, Doezel!

 2. Tja Doezel, dat is de moderne tijd he, personeel is al lang niet meer wat het vroeger was, en als ik het zo van jou hoor, wordt het alleen maar erger.
  Trouwens die dames van jou zijn geloof ik ook soms de makkelijkste niet he.
  Sterkte man.

 3. HAHAHAAHWHAAA Schitterend Doezel!!
  Lieve kroelgroetjes van Anna ???

 4. Ach Prins Doezel, vergeef het ze maar, Liesjbeth valt nou eenmaal op álles dat fotogeniek is dat dat mormel is nou eenmaal fotogeniek. Best lullig dat er zo weinig begrip is dat je zélfs als “jeweet wel kater” het voorjaar in de bol kan hebben en achter de meiden aan wil.

 5. Lekker je gang gaan, maar wel een beetje zuinig met je personeel omspringen.
  Er zij meer bazen die denken met water het pleit te kunnen beslechten. Zwak hoor!

 6. Tssss, dat die vogels niet gewoon even uit de boom komen. Onvoorstelbaar. Zwaar leven wel;).

 7. Gewoon zijn gang laten gaan, dat is beste, en de boel de goede kant op sturen waar mogelijk.

 8. Haha Doezel, jij komt je tijd dus ook wel door daar met het uithalen van kattenkwaad…

 9. De foto’s zijn prachtig, lekker weg doezelen Doezel.
  Glas in de pootje is niet fijn, mensen gooien ook alles in de natuur. Hans

 10. Lieve Doezel. Als ik het zo begrijp dan mag je niet veel. De boom niet in ‘s-nachts niet naar buiten en dan lachen ze je ook nog uit als er zo’n monster op je afkomt.
  Ik hen diep respect voor je dat je het daar uithoudt.

 11. Mijn katten zijn echte huiskatten. Die gaan ’s nachts niet de baan op.
  En toch oppassen voor dat Pluisje. Je weet maar nooit.

 12. nou Doezel
  dat is ook maar een klein hondje hoor , denk dat als jij je net zo kwaad maakt als Frans
  je dat diertje de stuipen op het lijf jaagt :)
  dus wat schade bij 1 van de dames , ligt veel troep op straat , dus kijk uit waar je loopt , ben je betr af in de boom :) , geen glas en geen honden daar :)
  ja man ga jij er in de nacht maar op uit hoor , wel voor zonsopgang weer terug

  zeg je baasje maar dat het inderdaad goed weer is voor het HuisHaten

  fijne avond groet

Comments are closed.

Back To Top