Fotoserie: Blauw-geel

Fotoserie: Blauw-geel

Fotoserie: Blauw-geel

Onschuldige katjes in een door lentezon gevulde foto. Een kleurenpallet met zoveel meer betekenis dan een paar weken geleden. Een onwerkelijke misstap die ik in ieder geval niet aan had zien komen tot tanks de grens begonnen te bewaken. Of werd die al bewaakt sinds 1991 toen die ontstond? Gebrek aan kennis maakt beelden niet minder erg, zet ze om in zwart wit of gebrekkig kleur en het is niet anders dan bijna 82 jaar geleden. Ook nu is het afwachten wat er komen gaat en of we nog kunnen genieten van wat er na die prachtig gele katjes komt. Fotoserie: Blauw-geel.

22 thoughts on “Fotoserie: Blauw-geel

 1. Heerlijk subtiele fotografie van deze kleine wilgen katjes !
  Hopelijk komt het Russische volk, samen met de politie én het leger in opstand tegen die megalomane gekken in het Kremlin…

 2. een bijzonder knappe reeks Liesbeth

  en dat die kleuren zo in de actualiteit zouden komen

  had ik zeker niet verwacht

  prettige dag

 3. Prachtige foto’s! Ongelooflijk eigenlijk dat alles gewoon groeit en bloeit en doorgaat hier. Nou ja, misschien maar beter ook.

 4. Prachtige foto’s. En inderdaad is zo’n kleurenpalet ineens heel anders dan een paar weken geleden.

 5. Heel mooie foto’s Liesbeth! Die in de header is buitengewoon en de laatste vind ik ook prachtig. Dat heb je met die strak blauwe luchten van de afgelopen weken. Ik heb begrepen dat het na het weekend grijzer wordt. Deze foto’s bewaren nog even de herinnering. (Mijn geelblauwe mondkapje in de vlagkleuren van mijn geboorteeiland heeft ook een bijbetekenis gekregen die niet was voorzien.)

 6. ja dat is genieten Liesbeth
  en je bracht het prachtig in beeld
  afwachten wat die ene zot nog meer voor ellende weet voort te brengen :(

Comments are closed.

Back To Top