Fotoserie: Banjeren in Bommel
Fotoserie,  Wandelen

Fotoserie: Banjeren in Bommel

We reden een ritje en hadden zwaar het plan ook nog ergens te gaan wandelen, liefst een beetje rustig zonder ander volk en met zo min mogelijk coronakansen. Kijk dan kan ik beter in mijn achtertuin lopen maar het gras ligt er niet zo lekker bij als ik zou willen en daarbij Zaltbommel is groot genoeg. O en het was ruim drie jaar geleden dat we er waren. We rijden Bommel namelijk regelmatig voorbij als ik het op mijn heupen krijg van al dat Brabants en we de kortste weg naar wat ze hier ‘boven de rivieren noemen’ gebruik.

Terug naar Bommel, heerlijke vesting is ook een Hanzestad, het water stond hoog maar niet interessant hoog. De bewoners zijn vriendelijk, de minibieb staat naast de kerk niets van mijn gading. We keken rond, genoten van de rust en het mooie licht. En begroette nog een heel knappe inwoner. Ik verbaasde me over de scheve huizen want ja die foto is waterpas en toen de zon achter wolken verdween waren we ook wel weer klaar met banjeren in Bommel.

30 reacties