13 dingen die ik haat en anderen ook de coronaversie
Tirade

13 dingen die ik haat en anderen ook de coronaversie

Dat een mondkapje om een kind van 9 de oplossing is van ruim 50.000 besmettingen per dag. En dan de smoes dat school belangrijk is dikke neus als die ouders maar blijven werken en geld uitgeven.

Luistert nieuwe De Jonge met ernstig kort kapsel zo’n 5 miljoen mensen in dit land hebben geen spaargeld, je kan die nummertjes en schema’s dus wel achterwege laten.

Volk dat zelfs bij de apotheek nog geen afstand houden ik heb de pil nodig jij iets waardoor je je nooit meer voort kan planten.

Dat je wakker wordt en je neus dicht zit en als je dan als een hypochonder opstaat om je thuistest te grijpen en ziet dat het raam dicht is.

Dat de buren een feestje houden zo druk dat de straat vol staat nee joh lekker doen je kan gemist worden.

Dat die mondkapjes werkelijk overal op de grond liggen.

Van die types die gaan staan kuchen zodat je opzij gaat jammer dat ik bij poging twee mijn kar tegen je aanzette.

De scholen blijven open en meer van die opmerkingen die de regering niet waar kan maken.

Dat je je handen braaf besprenkelt met ‘alcohol’ en je de rest van de dag meurt naar heel smerige bloemetjes. En de winkels die je verplichten van die giftige zooi te gebruiken.

Mensen die maar zwetsen over de ongevaccineerden hoe die iedereen besmetten jup dat doen gevaccineerde mensen helemaal niet.

Mensen die oproepen tot het slopen van Rotterdam (en rellen an sich overal)

Mondkapjes zeker in de combinatie met een bril.

Onze regering die zegt dat we moeten ventileren, Mark heb je de gasprijzen gezien?

De Jonge die zegt dat hij vrij goed weet waar de niet gevaccineerde wonen. Per postcode ook nog en dat hij weet waarom ze niet gevaccineerd zijn. Hé maat zijn geen criminelen hoor of kom je ze straks ophalen met grote open wagens?

24 reacties

 • Ies

  Hmm ik vind sommige dingen wel heftig gezegd, zoals punt 3.
  Maar ik snap dat je gefrustreerd bent.

 • meninggever

  Ik heb dat ook. Met mensen die constant links rijden, al dan niet met een mondkapje op, lieden die mij de maat nemen omdat ik wel ging voor de vaccinaties. Mensen die door rood rijden omdat ze dat kennelijk in hun thuisland ook gewend waren. Mensen die bij Schiphol, een spoorbaan of een snelweg gaan wonen en dan eisen dat die vermeende bronnen van overlast maar weg moeten om hen hun dorpse rust terug te geven. Menen die menen dat Timmermans de nieuwe Jezus Christus of Mohammed is en zijn leer heilig. En die de hele samenleving willen lamleggen op een niveau waarbij de QR-code nog kinderspel zal blijken. Mensen die op de persoon wijzen naar de Jonge omdat zij zelf kiezen niet gevaccineerd door het leven te gaan. Maar wel vinden dat zij alle rechten hebben en die gevaccineerde meerderheid zich maar moet aanpassen. Kortom….elke dag reden voor grote zorgen en ergernis. En intussen lopen de spanningen in de wereld op. En gaan China en Rusland hun gang….

 • Nicky

  Oh, die stinkende alcohol had ik laatst ook! Verschrikkelijk! Mondkapjes overal valt mij ook op. Ik begrijp daar echt geen bal van. Verliezen mensen die soms per ongeluk? Hoe dan? Verder weiger ik me er druk om te maken. Ik kom bijna nergens dus ik heb er ook niet zoveel last van gelukkig.

 • Hilly Nicolay

  Ik hoop dat het snel anders wordt.
  Ik houd me zo goed mogelijk aan de regels, het is niet anders.

  Een fijn weekend verder Liesbeth.

 • fotografiemijnlangleven

  Heel herkenbaar allemaal, maar ik trek het me niet meer aan.
  Tegen domme mensen kan je niet argumenteren, dus zwijg ik maar.
  De argumenten die anti-vaxers gebruiken…daar ga je van schaterlachen, domheid kent geen grenzen 😮
  Als alles verder gaat als de laatste weken bezig is, dan is het eind van de tunnel in zicht…

 • Jan K. alias Afanja

  Ik maak me er niet meer druk om, daar wordt het toch niet anders of beter van. Ik ga rustig mijn eigen gang en zoek af en toe even lekker de rust in de natuur op als het weer het toelaat.

 • Liesbethblogt

  En dat is nou het mooie van dit fenomeen Gerrie-zonde- blog, je hoeft het niet te lezen.

 • Gerrie Stunnenberg

  Lekkere positieve blog. Het wordt het echt niet gemakkelijker door als je zo zit te klagen en het gaat ook niet sneller voorbij. Iets met halfvolle glazen.

 • Naomi

  Ja, je hebt gelijk. Inderdaad stuk voor stuk herkenbaar. O, en wat betreft de nieuwe Hugo de Jonge: ik vind die man zo’n enge uitstraling hebben dat ik weiger om iets te kijken waar hij in voorkomt.

 • Mrs. T.

  Tja, we moeten roeien met de riemen die we hebben denk ik. Hopelijk gaat het nu de goede kant op.

 • Sjoerd

  Zo, je hebt je hart weer lekker kunnen luchten, en dat zonder een raam open te doen. Ik denk dat iedereen ondertussen schijt heeft aan Rutte en consorten. En dat terwijl de meesten op die gek hebben gestemd.

 • Aukje

  Het is niet leuk meer.
  En die Ernst Kuipers, die ziet eruit alsof die doodgaat, ja sorry, vreselijke man vind ik het.
  En dan is die ook nog eens op dezelfde dag, datum en jaar geboren als dat ik ben.