Fotoserie: Alweer sneeuw?!

Fotoserie: Alweer sneeuw?!

Fotoserie: Alweer sneeuw?!

Stiekem hè, heel stiekem had ik al heel fanatiek al mijn warme winterkleren inclusief mijn warme winter sokken, opgeruimd. Met gezwinde spoed heb ik het allemaal weer opgezocht niet dat ik geloofde dat het zou gaan sneeuwen maar dat het koud zou worden dat voelde ik al. Tot er sneeuwbuien kwamen, maar nog geloofde ik het allemaal niet zo daarbij die meuk bleef niet liggen, gewoon even uitzingen dan wordt het vanzelf mooi lenteweer. Tot ik gistermorgen wakker werd en naar buiten keek. Fotoserie: Alweer sneeuw?!

 

27 thoughts on “Fotoserie: Alweer sneeuw?!

 1. Hier was het vooral hagel en natte sneeuw. Van een laag was geen sprake. IK was er allang blij om want net de winterbanden omgewisseld voor de zomerse velgen en rubbers…Mooie beelden trouwens…

 2. En dat al na de pasen, al was het wel een vroege pasen
  maar zoveel sneeuw is hier niet gevallen, leuk dat je er toch een blog van hebt gemaakt

 3. Een paar dagen eerder lag ik serieus nog in bikini op mijn balkon. Ik ben blij dat de sneeuw weer weg is, al blijf ik het altijd wel een beetje magisch vinden als het effectief sneeuwt. Ik mag er alleen niet in rijden, want ook dan zit ik er gefascineerd naar te kijken en da’s blijkbaar best gevaarlijk haha.

 4. Ik ben anti-sneeuw en heb gewoon de winterse koude wind van de afgelopen dagen getrotseerd zonder winterkleding. Was wel wat te koud eigenlijk, maar ja, principekwestie…

 5. Als de sneeuw zulke mooie foto’s oplevert is het geen straf om er in te lopen.
  Dan zijn we hier maar magertjes bedeeld. Hans

 6. Je winterspul opruimen.. dat mag pas als het langer dan vijf dagen achter elkaar warmer is dan 25 graden.

  Love As always
  Dimario

 7. Ja, dat is echt april. We mochten even aan het voorjaar ruiken en dan dit, maar het is ook alweer weg.

 8. Het was inderdaad wel even ‘schrikken’ gisteren. Sneeuw. Wie had dat nu verwacht? Mooie foto’s.

 9. Vorig jaar vel bosbranden omdat het zo droog was, en nu sneeuw ….

 10. Hahahaha, ik had de lange onderbroek ook al opgeborgen.
  Maar het was wél een goede gelegenheid, om nog een paar mooie plaatjes te schieten.

 11. Hier bleef de sneeuw niet liggen, maar jij hebt er in ieder geval nog het mooiste uit gehaald. Wat een prachtige beelden!

 12. Hier viel het gelukkig mee. Ik heb er zwaar genoeg van. Als ik sneeuw wil, kijk ik wel naar jouw mooie plaatjes. Da’s meer dan genoeg.

 13. Hier was het nog erger, kun je nagaan. Als het zo doorgaat breken we alle diepte records dit jaar.

Comments are closed.

Back To Top