Fotoserie: 13 minuten bloemen

Fotoserie: 13 minuten bloemen

Fotoserie: 13 minuten bloemen

Zo af en toe rijden Vriendjelief en ik een rondje en zo ook toen ik ‘em al aardig kneep want het licht was top nu nog een onderwerp. Beestjes waren ver buiten beeld of gewoon binnen. Er was geen boer aan het werk en ik zat een beetje een pishumeur te krijgen in die auto. Tot ik de bloemetjes zag. Ik riep waarschijnlijk iets te hard ‘STOP!’ en stond al buiten voor de auto stilstond. Ik had mijn camera in de hand en sloften op mijn slippers zo het veld in. Op zich niet zo’n goed idee met al die plantjes, distels en beestjes maar zoals de foto’s al vertellen het gouden uur was bezig en mijn licht raakte op.

En dus zocht ik heel heel snel mijn hoek en klikte de eerste foto’s. De insecten hadden mij waarschijnlijk aan zien komen hobbelen en waren er allemaal vandoor gegaan. Ik zocht, groette ondertussen de buurman die zei dat ik bloemen mocht plukken, nee ze sterven hier maar. Zei ik niet nee, ik bedankte hem vriendelijk, allergisch maar bedankt en terwijl ik al een beetje geïrriteerde ogen begon te krijgen kletste ik zo een wesp op een foto. Hoppa!

De zon trok aardig snel weg en dus slipperde ik met grote stappen door het veld. Maar blijkbaar is het toch vreemd een bepaald niet smalle vrouw met relaxpants, vaal shirt en afgezakt haar door een veld te zien schoefelen want ik kreeg bezoek. Vreemd bezoek waar ik me geen donder van aantrok want die zon weet je, die was al bijna weg. Maar toen ik na 13 minuten in de auto stapte verdween het vreemde volk en bleef ik achter met glimlach op mijn gezicht en een serie foto’s. Fotoserie: 13 minuten bloemen.
Fotoserie: 13 minuten bloemen

28 thoughts on “Fotoserie: 13 minuten bloemen

 1. Ah, ja! Dat licht! Wat prachtig! Ik kan bijna ruiken hoe zo’n veld dan ruikt in de avondzon. Geweldig!

 2. En wát voor serie, ik zie ze zó voor me op canvas, die verkopen als een trein écht waar.

 3. Wat een prachtige foto’s zeg van die bloemen, als je dat ziet zou je toch willen dat je er bij was.

  Love As always
  Dimario

 4. De noodstop heeft wel prachtige plaatjes opgeleverd.
  Je hebt oog voor detail en lichtinval.
  Een waardevol moment. Hans

 5. Je hebt met héél mooi licht kunnen werken Liesbeth !
  De bloemenfoto’s die je daar gemaakt hebt zijn in mijn ogen F.E.N.O.M.E.N.A.A.L ! :-)

Geen reacties meer mogelijk.

Back To Top