Een huisje voor Job
Katten,  Thuis

Een huisje voor Job

Alweer enige tijd geleden blogde ik over aanloopkater Job die maar niet aan ons kon wennen en hoe lastig ik de situatie vond. Job is niet uit onze gedachtes geweest en komt dagelijks langs voor wat lekkers. Zijn gedrag is onveranderd maar inmiddels weet ik zeker dat hij ook bij de buren de bakjes leeg eet. Op zich geen slecht teken maar ook daar slaapt Job niet binnen. En dus na rijp beraad besloot Frans een huisje voor Job te bouwen.

Een huisje voor Job
Van oud hout, een kastdeurtje met mooi raamwerk en meer ooit eens bewaarde houten onderdelen bouwt Frans op dit moment een hok ruim genoeg voor een grote hond maar speciaal voor katten want we maken ons geen illusies. Ook de dames hier zullen er wel van gaan genieten. Want waar Frans praat over een schuin dak, stevige vloer en een zolder, denk ik aan alle fijne dekentjes en kussentjes die ik nog heb liggen.

Vandaag zette we het huisje op zijn plaats in de tuin en terwijl ik dit schrijf bouwt Frans er een dak op. Er moet uiteraard nog heel wat aan gebeuren maar de eerste inspectie is al geweest, Maria keurt het goed. Nu Job nog.

 

22 reacties