Doezels week vanuit het puinhoop paleis

Doezels week

Doezels week vanuit het puinhoop paleis

Eén goedemorgen dames en heren, lieve volgers. Met op de achtergrond vredig gesnurk en af en toe geluid wat ik niet verder zal omschrijven maar vast met die zure kool van gisteravond te maken heeft, richt ik mij tot u. Sinds Frans zijn laptop open laat staan kan ik weer eens een teken van leven geven vanuit dit puinhoop paleis wat dit bijzondere huisje, in een niet nader te noemen dorp, is.

Poesjes kijken

Liesjbed zegt steeds BadderArie tegen me. Ik weet nou niet zo goed waar dat mee te maken heeft maar een Prins verdient geen bijnaam. Zelfs niet als ik die Dikke uit mijn doos mep. Want ik heb mij altijd te goed gevoelt voor een doos, maar ach als al die wijven het hier doen kan ik moeilijk achter blijven. En ik maak Liesjbed er blij mee die dan spontaan met me begint te spelen en snoepjes uitdeelt. Kunnen jullie op jullie pootjes natellen hoe hard de snoepjes hier gaan. Maar goed dat die andere haarballen ze niet lusten.

Doezel dooskat, aangenaam.

Ik ben de laatste tijd met regelmaat te vinden in de kamer met de enorme groene waterbak. Jammer dat die bak steeds leegloopt. Ze zet de kraan wel aan maar als ik dan mauw dat het water weggaat dan lacht ze alleen maar naar me en noemt me weer BadderArie. O over kamers gesproken, ik zag tot mijn grote genoegen dat ze eindelijk mijn bed heeft meegenomen. Inmiddels is die ook niet bereikbaar want wat een zooi heeft dat mens!

Mijn bed is gearriveerd!

En Frans zei ‘wil je wat lekkers meisje’, tegen me. En daarna ‘het is maar goed dat hij geen Nederlands verstaat’. Dames en heren merkt u het, ik word onderschat. Maar goed, ik heb niets te klagen er is genoeg ruimte om achter één van de dames aan te zitten en dat mag ik ook buiten maar wel als het niet donker is.

Vrouwen jagen!
Zo in de avond als al die vrouwen binnenkomen dan wordt het mij wel eens teveel, fatsoenlijk als ik ben zoek ik dan mijn eigen plekje op en ga op mijn toren liggen te slapen. Je zou denken dat die dames wensen te begrijpen dat ik dan niet van commentaar, aandacht of welke manier van storen gediend ben. Van de week blies ik per ongeluk naar Liesjbed, denkend dat het 1 van die mormels was, reageerde ze nogal gepikeerd op. Ze vond dat ik niet zo hoog van mijn toren moest blazen, maar je denkt toch niet dat ik eerst op de grond ga zitten?

Dames en heren,
ik wens u allen een aangename tijd met mooi weer en meld mij weer wanneer dit niet langer een puinhoop paleis is.

23 thoughts on “Doezels week vanuit het puinhoop paleis

 1. Hé Doezel, goed weer wat van je te horen.
  Zo te lezen heb je je poten vol aan die vrouwen …… een kwestie van laten zie wie je bent hé!! Maar ja, de ene heeft het helaas eerder door dan de ander……..
  Succes.

 2. Sterkte Doezel.. het is me wat met dat vrouwtje van je en al die andere vrouwen om je heen én Frans niet te vergeten!
  Moet eerst troep worden voor iets opknapt hoor, dus nog eventjes geduld! ;-)

 3. anders lees je even (te) snel en denk je, huh?!!
  ???
  ooooh, de kat! hahaha. schatje ook. en idd, die eerste foto, prachtig! en begrijp ik nou goed dat doezel van badderen houdt? of gewoon van het spelen met water? anders is het een wel heel speciaal exemplaar zeg!

 4. Ach Doezel wat een ellende voor jou, maar ja, niks aan te doen. Ook een kat moet het leven maar nemen zoals het is. En achter de wolken schijnt straks vast de zon, hou goeie moed, wees een flinke kater, joh!

 5. Voor mensen is het al niks al dat verhuizen, maar een poes vindt het allemaal nog erger. Ik wens de arme Doezel sterkte toe met al dat onbegrip en gedoe dat over hem heen komt…

 6. ja, zo gaat een ieder zijn eigen gang en uiteindelijk valt het ook allemaal wel weer samen.

 7. Nou Doezel zo’n kat heb ik ook gehad, altijd meekijken op het beeldscherm, liefs plat op het toetsenbord.
  Nog even en dan is het voorjaar, dan maken de snoepje plaats voor de hormoon snoepjes.
  Soms moet je even blazen, zelfs naar Liesjbed. Hans

 8. ha die Doezel
  je maakt nog al wat mee , maar geef het ff tijd en je krijgt de tijd van je leven
  lekker buiten ravotten met die mooie dames in het zonlicht , en dan als het donker wordt , slapen in je eigen plekje , maar wat wil jij dan in het bad , jij en zwemmen lijkt me niet samen te gaan :)
  fijne avond groet
  oja zeg ff tegen Liesbeth
  dat ik genoot van het wandelen daar in die mooie omgeving , en m’n eigen plan trek

 9. Meehelpen met de juiste aanwijzingen maakt misschien dat het snel een Keizerlijk Paleis wordt?

  Hoeveel onderdanen wonen er zoal in die puinhoop?

  Meelevende groet,

 10. Ach Prins Doezel, wat maak je weer allemaal mee. Je ziet er in die doos zelfs niet eens gelukkig uit, maar ja als je ook hebt moeten knokken voor je eigen doos.Ik mis je rode entourage een beetje dus jij natuurlijk ook, logisch dat je in de war raakt en naar Liesbeth uithaalt, foei, ik neem aan dat je daar spijt van hebt en je haar grondig de hand gekust hebt. Ik kan niet wachten op je volgende avonturen dus hou die open laptop in de gaten!

Geen reacties meer mogelijk.

Back To Top