Shoplogje

Shoplogje kringloop

Shoplogje

Met genoeg troep en een verhuizing zou je denken dat ik even helemaal niets nodig heb. Wat is nodig? Ik kwam wat dingen tegen en vond die wel nodig en dan heb je al snel een shoplogje. Zo was ik alweer een hele tijd op zoek naar een relaxpants. Normaal kocht ik die bij H&M, maar sinds die behalve duurder ook nog van een andere stof werden was ik zoekende. Niet enorm zoekende maar die dingen slijten harder dan mijn spijkerbroeken. Gelukkig kwam ik ze tegen bij de Lidl, de grote maten herenkleding past mij prima. Twee jaar geleden kocht ik al een paar korte broeken en nu dus drie pyjama’s. De mouwen zijn te lang en de broek heeft geen zakken maar ach als ik dit aan heb, heb ik ook geen zakken nodig. Dan wil ik met een dekentje in m’n stoel relaxen.

Shoplogje Action

Bij Action koop ik eigenlijk alleen nog maar vaste producten. Sokken, poetsdoekjes en nu een onzettend leuk bakje wat ik op mijn nieuwe bureau ga gebruiken. Ik ben normaal niet zo snel met iets kopen, denk er soms wel eens te lang over na. Deze keer niet, ik vraag me wel eens af hoe ze het voor deze prijs kunnen maken. Moet ik misschien maar even niet doen.

Shoplogje
Eveneens bij Action, ik bedoel ik heb geen tijd om ergens te komen ik moet naar Action om verf kwasten bakken en dat soort spul te kopen, kocht ik nog een notitieboekje. Voor minstens een jaar heb ik geen schrift meer aangeraakt en werkte ik meteen in Evernote en hoewel ik echt dol op dat programma ben, miste ik het schrijven van een kladje. Van ontcijferen wat ik nou weer bedacht had middenin de nacht, tot aan met een rotgang schrijven zo snel dat je pen het amper bijhoudt omdat je inspiratie hebt voor het eerst sinds enorm lang geleden!
Shoplogje

Van al dat kopen slijt niet alleen mijn pinpas, ook m’n portemonnee. Mag ook wel na een jaar of drie. Weet je dat op de gekste plaatsen zo’n ding kan kopen, maar dat er werkelijk overal iets mee is voor je het gekocht heb? Kapotte rits, reeds uitgescheurde vakjes het is allemaal troep. Kocht bij weenkamp een groene, lekker kleurtje daarom was ‘ie vast zo goedkoop. Kocht nog een stapeltje boeken en een instamatic retro cameraatje, maar dat was jullie vast al opgevallen.

10 thoughts on “Shoplogje

 1. Wij hebben hier al veel weggegooid en ondertussen weet ik ook wel al welke nieuwe spulletjes we nodig hebben… maar dat is voor na de verhuis :-)

 2. Zo gaat dat met verhuizen, je gooit een heleboel weg en koopt ook weer het één en ander nieuw.

 3. IK neem aan dat die camera wel digitaal is en niet met een filmpje werkt? Leuk ding. Ik heb nog een oude waarin je met een cassette plaatjes schoot (o.a. mijn eerste dia’s)en dan maar hoopte dat het wat werd. Goh, wat hebben we het dan goed tegenwoordig. Action is een leuke winkel. Maar je moet wel wat gericht daarheen gaan, anders loop je snel met dingen naar buiten die weliswaar handig zijn, maar zelden worden gebruikt. Lidl hielp ons afgelopen dagen o.a. aan een geweldige robotstofzuiger. Die echt zijn werk goed doet. En de katten in de gordijnen jaagt (niet echt)…Als beloning namen we daar ook een krabpaal mee…vonden ze prachtig.

 4. Notebook, agenda, printpapier, enveloppen, alles bij Action, niks mis mee. Over hun postpapier/kaarten waren wij het al eens. Stinkdingen.

 5. zag je dat de meesten in een punt toelopen , maar ik zag een juiste
  bedankt en een goeden nacht

 6. ja, soms koop je even wat spulletjes en dan kan je weer even vooruit. Ik heb laatst een heel stapeltje sokken op de markt gekocht, voor vijf euro.

 7. Heb de broeken ff opgezocht maar heb geen idee welke maat je hebt. Klik hier ben je meteen bij de broeken.

 8. ha die Elisabeth
  dus ff fijn wezen winkelen , maar er zal bij de verhuizing ook wel het 1 en anders zijn opgeruimd , toch
  ik wilde onlangs ook zo’n wt jij noemt relaxpants cq huisbroek , blijkt waar ik keek waren ze wat heet allemaal getapert en zo strak , ik wil een ruim zittende , ik noem het recht toe recht aan :)
  ook maar eens bij lidl kijken dan
  fijne avond groet

Geen reacties meer mogelijk.

Back To Top