Doezels koele week in foto’s

Doezels koele week in foto's

Doezels koele week in foto’s

Doezel het is binnenkort Internationale Kattendag, zou je daar een stukje aan willen wijden? Ietwat verstoord keek ik op want ik vergeet de verjaardag van mijn partner nog mocht ik die hebben. Hoe moet deze Prinselijke Kater nou aan Wereld Kattendag denken, het is geen weer voor een Prinselijke Kater mensen. Ik hou me vooral bezig met tukjes en knabbel af en toe een grassprietje. Niet buiten uiteraard, ik wens vers gras en daar hebben Frans en Liesjbed voor gezorgd ze sproeien het kattengrasje elke dag en daarom kan ik zeggen dat dat prachtige groen enorm afsteekt tegen de rest van de Sahara. Maar even over die Internationale Kattendag, dat is vandaag en het is dus de dag om je kat eens extra te verwennen. Liesjbed krijgt het nog druk, want op 17 augustus is het Zwarte Kattendag en ben ik samen met Moortje weer aan de beurt. Het leven is goed, zeker als de temperaturen nog wat zakken.

Niet Mia's weekWat een poespas hier eerst Maria met een zwarte veeg op haar kop en dan loopt ze door kleefkruid heen. Niet haar week, eerst poetsen en daarna kammen.

Van de week nog wat leuks uitgehaald, ik heb een muis losgelaten in huis, personeel lag al in bed Frans is achter dat stuk piepend ellende aangegaan, kostte hem nog heel wat moeite ook! Liesjbed wil het niet geloven dus binnenkort moet ik het weer doen. Muizen vangen, dat mensen, doe ik tegenwoordig ook al!

En over die kater, Job, die lag van de week gewoon op de tafel buiten te wachten tot ons personeel thuis kwam. Uithuizig die twee joh! Maar als ik dan vind dat ik meer aandacht dan dat zwerverige mormel verdien en hem dat even duidelijk maak, dan krijg ik een slipper naar me ‘kanis geknikkerd’. Liesjbed is duidelijk, gelukkig wordt de spoeling niet dun.

Van de week waren de papa’s hier. Niet de mijne hoor, die van Liesjbed. Had het niet helemaal begrepen maar er moest opeens gepoetst worden joh heel dat huis blonk je zou denken dat mijn paleis altijd zo blinkt maar helaas. Dat gerommel kostte me 2 tukjes en toen ik eindelijk mijn ogen dicht deed werd m’n prinselijke opwachting verwacht. Helaas kwamen die heren van mijn stand niet met een auto die daarbij past, ik als Prinselijke Kater slaap niet op auto’s van het gepeupel, zoals de dames hier. Maar ik begin toch ook aan het bestaan van de zo beschreven zwarte slee van die 2 te twijfelen. Liesjbed zegt dat ‘ie echt bestaat maar ook zij heeft hem al tijden niet gezien.

Dames en heren ik wens u een mooie tijd toe, hou vooral uw pootjes koel en vergeet uw huisdieren niet op deze mooie dag!

21 thoughts on “Doezels koele week in foto’s

 1. Tjonge, ben duidelijk te vroeg geboren, in mijn tijd wist mijn personeel nog niets van die wereldkattendag, lijkt me wel wat :-)

 2. Bedankt voor de tip Doezel, ik moet nodig mijn personeel op de hoogte brengen van deze ook voor mij feestelijke dagen, die oudjes hier weten natuurlijk weer van niets, poot van Beau!

 3. Ik heb Ringo 5 minuten extra uit de kraan laten drinken, 20 brokjes extra gegeven en 50 extra aaitjes verstrekt…

 4. Die drie van mij komen met dit warme weer niet van de plaats af… Gisteren zat er enige beweging in Kaatje, maar die lig dan ook bij 35 graden in de zon te bakken als we dat toelaten.

 5. sorry Diesel
  ook mij gaat elke kattendag voorbij , maar je leest het wel ik ben niet de enigste :)
  maar er zijn er ook die het met je delen zoals Storm en binnenkort Broesje

 6. Deze knuffels zie en voel ik ook veel liever dan een Dino.
  Ik heb geen katten meer, dus de Internationale Kattendag is aan me voorbij gegaan.
  Zwarte kattendag is oppassen.
  Drinken uit je glas is lekker, net als de bloemenvaas. Hans

 7. Hahaha het klinkt echt of je in blijde verwachting bent maarre ik snap je hoor. Hoe meer katten hoe beter!

 8. Het is duidelijk elke dag kattenbak bij jullie… net als hier. We genieten van elkaar.
  Groeten Matroos Beek en Storm… en wordt verwacht… Broesje.

Comments are closed.

Back To Top