Doezel doerak week in foto’s

Doezel doerak week in foto's

Doezel doerak week in foto’s

Heb Liesjbed boos gemaakt, alweer. Had al een tijdje een kriebeltje een gevoeletje en uiteindelijk wist ik het. Ik had zin in een nachtelijk tochtje. Gewoon een ouderwetse katernacht en ik koos daar een avond voor uit die op zijn zachts gezegd niet ideaal was.

Och een zeer aangename goedenavond lieve volgers hoe maakt u het allen? Heeft u ook de kriebels? Gezien de drukte op de vliegvelden wel. Ik Prinselijke Kater Doezel hou het bij een wandeling des nachts in mijn eigen woonomgeving. Dat zou u ook kunnen overwegen, Liesjbed zegt dat Nederland mooi is, maar ik ben Brabant nog niet uit geweest en kan dat dus beamen noch ontkennen.
Maar dus wel heerlijk de wijk door naar wat jullie een vergadering noemen. Heb de buurtkatten weer eens gezien en gesproken maar was daardoor uiteraard veel te laat thuis. En hoewel ze me geroepen hebben lagen ze al op bed toen ik besloot dat ik wel weer binnen gelaten wenste te worden. Het is een schande dat ongehoorzame personeel. Het was dermate erg dat Liesjbed niet eens wakker werd, hoewel ze wel bevestigend mompelde toen Frans mij binnen had gelaten. Ik ben een uitermate goede herrieschopper, maar wakker werd zij er niet van. Toen ik haar ’s morgens achterna liep de tuin in was ze blij me te zien maar een knuffel kon er niet vanaf.

Liesjbed was niet eens boos, ze was zelfs niet teleurgesteld ze mopperde Doezel Doerak maar ze was wel tevreden dat ik thuis was maar zei daarna tegen Frans dat als het mij niet beviel ik vooral een betere plek moest zoeken!
De horror, die opmerking pfff die was raak. Opeens begreep ik het, ik was de laatste tijd ook weer uitermate ontevreden. Ik at mijn speciale blikjes niet meer, deed lelijk tegen Mickey en Liesjbed was er zoals ze dat zo subtiel kan verwoorden nogal beu van met die ‘kutkater’. En daarom kom ik toch maar weer op tijd binnen, meestal dan toch. Opdat ze weer fijn boos op me is, voor je het weet zwijgt ze weer of noemt ze me weer gewoon een doerak!

20 thoughts on “Doezel doerak week in foto’s

 1. Vergaderingen lopen nou eenmaal altijd uit. En maak je niet druk; stiekem vindt Liesjbed je gewoon heel lief.

 2. met al dat personeelstekort, zou ik mijn verwachtingen toch wat bijstellen Doezel

  je weet maar nooit

 3. Beste Prins. Momenteel heerst er in Nederland een algeheel personeelstekort. Wanneer je goed personeel hebt, behandel hen dan goed. Anders kon je wel eens zonder personeel komen te zitten… en dat gaat uwe prinselijkheid niet fijn vinden. Zacht uitgedrukt.

 4. Te veel eisen Doezel en niet gauw tevreden meer..
  .Oppassen want de kruik gaat zolang te water dat hij barst
  en kom je er niet meer in

 5. Doezel, een echte black and white poes, die weet wel dat baasje vergevingsgezind is.
  Zo kan hij straks weer nachten rond struinen in de omgeving. Hans

 6. Ik zou maar oppassen, goed personeel is zeldzaam, je had natuurlijk ook de nacht even kunnen afwachten en ’s morgens je even kunnen melden…

 7. Wel Doezel, dat je gaat stappen met je vrienden, dat vind ik logisch maar misschien toch maar eens de klok leren lezen in de toekomst….

 8. Je moet dat personeel van je eens goed opvoeden zeg. Het kan toch niet zo zijn dat als jij naar binnen wil dat je eerst de hele buurt wakker moet maken. Schande is het. Ik zou als ik jou was toch eens maatregelen nemen tegen ze.

  Love As Always
  Dimario

 9. Nou foei, Doezel, het ging ook net allemaal te ver hoor. Nu gelukkig weer vrede tussen u en het personeel.

 10. Maar “hoogachtelijk Prins Doezel’ volg U het nieuws niet, er is schrééuwend gebrek aan goed personeel , niét aan te komen dus ik zeker zorgen dat U Uw personeel niet op scherp zet.

 11. ach moet kunnen hoor Doezel , ff op een nachtelijk ommetje
  ze heeft wel gelijk , Nederland is mooi , en geloof me ik kan het weten
  maar zelf bekijk ik alles , overdag :)

Comments are closed.

Back To Top