Doezel doerak week in foto's
Doezel

Doezel doerak week in foto’s

Heb Liesjbed boos gemaakt, alweer. Had al een tijdje een kriebeltje een gevoeletje en uiteindelijk wist ik het. Ik had zin in een nachtelijk tochtje. Gewoon een ouderwetse katernacht en ik koos daar een avond voor uit die op zijn zachts gezegd niet ideaal was.

Och een zeer aangename goedenavond lieve volgers hoe maakt u het allen? Heeft u ook de kriebels? Gezien de drukte op de vliegvelden wel. Ik Prinselijke Kater Doezel hou het bij een wandeling des nachts in mijn eigen woonomgeving. Dat zou u ook kunnen overwegen, Liesjbed zegt dat Nederland mooi is, maar ik ben Brabant nog niet uit geweest en kan dat dus beamen noch ontkennen.
Maar dus wel heerlijk de wijk door naar wat jullie een vergadering noemen. Heb de buurtkatten weer eens gezien en gesproken maar was daardoor uiteraard veel te laat thuis. En hoewel ze me geroepen hebben lagen ze al op bed toen ik besloot dat ik wel weer binnen gelaten wenste te worden. Het is een schande dat ongehoorzame personeel. Het was dermate erg dat Liesjbed niet eens wakker werd, hoewel ze wel bevestigend mompelde toen Frans mij binnen had gelaten. Ik ben een uitermate goede herrieschopper, maar wakker werd zij er niet van. Toen ik haar ’s morgens achterna liep de tuin in was ze blij me te zien maar een knuffel kon er niet vanaf.

Liesjbed was niet eens boos, ze was zelfs niet teleurgesteld ze mopperde Doezel Doerak maar ze was wel tevreden dat ik thuis was maar zei daarna tegen Frans dat als het mij niet beviel ik vooral een betere plek moest zoeken!
De horror, die opmerking pfff die was raak. Opeens begreep ik het, ik was de laatste tijd ook weer uitermate ontevreden. Ik at mijn speciale blikjes niet meer, deed lelijk tegen Mickey en Liesjbed was er zoals ze dat zo subtiel kan verwoorden nogal beu van met die ‘kutkater’. En daarom kom ik toch maar weer op tijd binnen, meestal dan toch. Opdat ze weer fijn boos op me is, voor je het weet zwijgt ze weer of noemt ze me weer gewoon een doerak!

20 reacties