Doezel Katten Product

De kattensnoepjes van Lidl

Op en top kattenvrouwtje ben ik. Dat krijg je ook als je langzaamaan wordt ingepakt door 4 dames en zelf een heer hebt. Jup die katten van Frans zien me gewoon als personeel en alhoewel er 2 erg bang zijn, kan ik ze allemaal in ieder geval van snoepjes voorzien. De kattensnoepjes van Lidl vallen ze allemaal in de smaak.

Kieskeurige kat
En voor wie maar een beetje verstand van katten heeft, die zijn kieskeurig. En zo ook Doezel. Het is totale willekeur wat hij wel en niet lust. Waar hij de kip-versie van de ene serie wel lust moet hij die van de volgende niet. En het ligt dus ook niet aan het verschil van huismerk of a-merk. Nee Prins Doezel is gewoon een zeikerd. Des te groter was mijn verbazing dat hij met zijn snorharen in de boodschappentas dook en duidelijk aangaf dat dat wat daar inzat wel aan zijn smaak voldeed. Ik had namelijk bij hofleverancier Lidl een heel handig potje met kattensnoepjes gekocht. Niet omdat ik ook maar het flauwste vermoeden had dat Doezel het zou blieven nee dit zou voor de dames van Frans worden. Daar gaat zo’n potje vlot genoeg op, altijd wel één die het blieft. Des te groter was dus mijn verbazing dat Doezel de snoepjes eiste en bij het volgende rondje Lidl nam ik de andere smaak mee. En die wil hij ook, hij snaait er zelfs voor!

Geen reclame wel goed
Dus zonder dat Lidl me voor deze schaamteloze reclame betaald, mochten jullie toevallig omhoog zitten met een kieskutterige kater of poes, de kattensnacks kosten 1,69 euro voor 125 gram en zijn er in de smaken zalm en eend. Het potje is hersluitbaar en aan de zijkant zit een venstertje om de inhoud bij te houden. Hoewel de potjes inmiddels vervangen zijn door afsluitbare zakjes, is de inhoud hetzelfde gebleven En mochten die furrballs van jullie ze niet lusten, ik weet nog wel een lekkerbek die ze graag overneemt.

De Coshida kattensnoepjes van Lidl