De kattensnoepjes van Lidl vallen bij Doezel in de smaak
Doezel,  Katten,  Product

De kattensnoepjes van Lidl

Op en top kattenvrouwtje ben ik. Dat krijg je ook als je langzaamaan wordt ingepakt door 4 dames en zelf een heer hebt. Jup die katten van Frans zien me gewoon als personeel en alhoewel er 2 erg bang zijn, kan ik ze allemaal in ieder geval van snoepjes voorzien. De kattensnoepjes van Lidl vallen ze allemaal in de smaak.

Kieskeurige kat
En voor wie maar een beetje verstand van katten heeft, die zijn kieskeurig. En zo ook Doezel. Het is totale willekeur wat hij wel en niet lust. Waar hij de kip-versie van de ene serie wel lust moet hij die van de volgende niet. En het ligt dus ook niet aan het verschil van huismerk of a-merk. Nee Prins Doezel is gewoon een zeikerd. Des te groter was mijn verbazing dat hij met zijn snorharen in de boodschappentas dook en duidelijk aangaf dat dat wat daar inzat wel aan zijn smaak voldeed. Ik had namelijk bij hofleverancier Lidl een heel handig potje met kattensnoepjes gekocht. Niet omdat ik ook maar het flauwste vermoeden had dat Doezel het zou blieven nee dit zou voor de dames van Frans worden. Daar gaat zo’n potje vlot genoeg op, altijd wel één die het blieft. Des te groter was dus mijn verbazing dat Doezel de snoepjes eiste en bij het volgende rondje Lidl nam ik de andere smaak mee. En die wil hij ook, hij snaait er zelfs voor!

Geen reclame wel goed
Dus zonder dat Lidl me voor deze schaamteloze reclame betaald, mochten jullie toevallig omhoog zitten met een kieskutterige kater of poes, de kattensnacks kosten 1,69 euro voor 125 gram en zijn er in de smaken zalm en eend. Het potje is hersluitbaar en aan de zijkant zit een venstertje om de inhoud bij te houden. Hoewel de potjes inmiddels vervangen zijn door afsluitbare zakjes, is de inhoud hetzelfde gebleven En mochten die furrballs van jullie ze niet lusten, ik weet nog wel een lekkerbek die ze graag overneemt.

De Coshida kattensnoepjes van Lidl

14 reacties

 • kor

  bij ons in de buurt zijn deze kattensnacks niet meer leverbaar , mijn vraag , is dit landelijk

 • minoesjka2

  Tja, die winkel heeft best goede producten soms. Een van mijn katten deed een moord voor de brokjes in saus (alleen de vissmaken) van ze.
  Moest gelijk denken : o, dat was wat voor Xulu geweest ……….

 • Henk Jonkvorst

  Mijn kat is verre van kieskeurig maar sinds hij voor de tweede x is geopereerd aan een dichtgeslibde urineweg krijgt hij alleen nog maar speciale brokjes van de dierenarts

 • fietszwerver

  ik ben die wind gelukkig ook goed gewend , weerhoud mij niet om te gaan fietsen :)
  een strandwandeling is ook nooit weg met die wind , wel een goede bril op doen

 • Matroos Beek

  Die van mij snoept niet en eet altijd hetzelfde… korrels voor gevoelige spijsvertering… Het is nogal een kotsertje

 • meninggever

  Wij hebben er nu nog twee rondlopen hier. En weten intussen wel dat wat vandaag ‘helemaal in’ is qua smaak morgen niet wordt gegeten. Heb je net een kilootje of wat ingeslagen voor je weet maar nooit. Uiteindelijk krijgen we het wel weg hoor. Ze gaan echt wel eten, mits we maar niet te veel snoepjes verstrekken…..waar ook vandaan. Wat ze heerlijk vonden waren blikjes met iets van vlees en vis die we in Duitsland een keer kochten bij een soortgelijke keten als de Lidl. Hier niet te vinden. Maar als we dat spul neerzetten waren ze door het dolle heen. Wel een beetje duur om steeds op en neer te rijden…

 • natuurfreak

  Ook bij mensen verschillen smaken waarom zou het anders zijn bij dieren en de prijs is ook een pluspunt zo kan je hem nog meer verwennen.

 • fietszwerver

  ik ben dan wel geen haarbal meer , maar zou voor de zalm gaan :)
  je hebt ook geen idee , waarom de zelfde inhoud bij de ene winkel gegeten wordt
  en de andere wordt genegeerd ?
  het blijven om aandacht vragende dieren , die haarballen