Bankzaken

Bankzaken

Dahhhh ik hoor het jullie allemaal al weer denken. Nouu ‘dahhhh’ kan de tering krijgen voorlopig. Mormel is er vandaag namelijk in geslaagd om mij overstuur te krijgen. En er is vrij weinig wat mij overstuur maakt geen vechtpartij met vliegende tandjes of gasten in masten, hebben voor elkaar gekregen wat dat harig stuk tuig vandaag lukte.

Ik kwam vanmorgen uit mijn laatste nachtdienst en zo kon ik toe met een klein tukje. Na 4 uurtjes wandelde ik mijn mandje weer uit en begon in huis te rommelen. Want de wasmand, de badkamer en eigenlijk m’n hele kot. Mormel het dakterras op, met een rotvaart door het hok en zo kwam het dat ik wat afval weg moest brengen.
Niks geks, mormel mag dan mee. Ware het niet dat ik een babbel met de buurvrouw maakte en hij eruit naaide. Hij loopt nooit zo ver en komt meestal mauwend teruglopen. Tot vandaag toen hij dus de kuierlatten nam en ook niet reageerde toen ik hem riep.
Toen was ik nog rustig trouwens, hij komt wel is wat ik dacht. Niet dus. Ik heb geroepen, onder elke auto gekeken, schuurtjes waren dicht, voordeuren ook, heb zijn levens nageteld en toen kwam ik tot de schokkende conclusie. Hij is weg en hij komt nooit meer terug! Ja ik weet het ik ben meer vrouw dan ik dacht.

Zo liep ik dus door de omliggende straten, in mijn aussie zonder bh ongekamd haar op jesusnikes 5 verschillende namen te roepen. Kijk mijn buren die kennen me wel en ook in die kleding, maar de rest van de buurt hoeft dat niet te weten. Nou ik kan je vertellen het kon me rotten, als ik Doezel maar vond.

Het heeft uiteindelijk 15 slopende minuten geduurd, toen ik hem vond een voortuin of twee verder dan normaal knabbelend op wat vers gras. En toen ie nog smakkend doorhad dat ik aan kwam lopen, keek ie me aan met een blik van; ‘fijn he lente, is het nu tijd voor bankzaken?’

Ja Doezel het is tijd voor bankzaken, ik op de bank en jij waar de fuck ik je niet zie.

 

19 thoughts on “Bankzaken

 1. Als ie dan ook bij moeder natuur om zijn brokken gaat zeiken en daar zn bak vol schijt, maar nee dat doet ie gewoon bij mij…tssss

 2. Vooral in het voorjaar willen katten nog wel eens ‘de hort op gaan’, de natuur roept dan soms nét ff harder dan ’t vrouwtje” ;-)

 3. google kent geen jumjumkater :) , maar vermoed een kater zonder :)
  suc6 met de zoektocht dit weekend :)

 4. Je bent een jumjumkater en ik ben je vrouwtje als ik met een ander praat lazerstraalt je al op, ga nou niet beginnen over een lekkere poes, de enige die een lekkere poes verdient ben ik. En die ga ik dit weekend zoeken dan weet je het vast.

 5. Mwah is niet altijd, hij heeft gewoon een bakkie staan. Verhaal van gras bij de buren he, kutbeest hij blijft binnen.

 6. Hij krijgt een riem en een gps tracker en een ballon met touwtje op zijn buik en een klets water in zijn nek als ie te ver weg loopt.

 7. Loslaten is niet makkelijk, ook niet voor poezenmama’s. Hahaha. Fijn dat hij er weer is.

 8. Goed, jullie zijn weer samen.
  Nu maar bijkomen van de nachtdiensten.

  Fijn weekend!

  Vriendelijke groet,

 9. Hahahahaha…..soms zijn het net kinderen, en zou je ze achter het behang willen plakken.

 10. De mijne was eens een hele week vermist. Waarschijnlijk een losstaande garagedeur ingeslopen waarvan de eigenaren op dat moment met vakantie gingen. Zoals geschreven, een week later, zichtbaar afgevallen en met een enorme dorst stond hij met piepende stembanden wederom op mijn stoep. De moraal van dit verhaal ………. Minstens één week lang de moed niet verliezen op een goede afloop :)

 11. Zenuwslopend als die weg is…maar gelukkig weer gevonden
  En ja gras heb je nodig dus dat wordt straks de boel opruimen als het er weer uitkomt ;)
  groetjes

 12. lekker samen bankhangen :) maar hij dus weer verstoppertje spelen
  ja het is lente en dat is fijn
  laat het baasje maar eens bood zijn :)
  zo dacht Doezel
  en wat zijn nu 2 tuintjes verder dan normaal helemaal
  wie weet woont daar wel een lieve poes
  baasje gaat zo vaak ver weg , dus waarom ik niet
  is getekend Doezel
  fijn weekend

 13. Soms staat een mens verbaast van zijn eigen reacties.Maar alles is gelukkig in orde gekomen.

Comments are closed.

Back To Top