Doezels week sneeuw en natte plekken

Doezel in de sneeuw

Doezels week sneeuw en natte plekken

Och lieve mensen het is alweer een maand geleden, meer nog, dat ik eens aan het woord kwam. Liesjbed heeft ook zoveel te zeggen! Maar het blog is nu weer even van mij, u weet wel van mij de Prinselijk Kater van huize Liesbeth Blogt. Hoe maakt u het, edele viervoeters en ander gespuis? Ik schreed zowaer even door de sneeuw, niet mijn soort bodembedekking. Liesjbed ruimde het netjes op, ging na mijn ochtendtukje nog eens kijken en toen was mijn dak weer normaal.

Arrogantje op zijn torenWas ik daar net een beetje gewend aan de plaats van mijn toren zo naast het bed en niet meer voor het raam, kijk ik nu uit over de videotheek en het aanrecht waarop ik niet gewenst ben. Duurt maar even, wist Liesjbed mij te vertellen. Gezien de nieuwe natte plek op het plafond duurt dat ‘even’ nog wel even eer ik weer op mijn oude nieuwe plek sta.

AnvallertjeIk heb zo’n mooie aanvalshoek erbij gekregen, als Liesjbed bijna slaap spring ik opeens bij haar. Té leuk!

Doezel op zijn achterpotenEr zat een plastikje om de doos, ikwil ikwil ikwil, geweldig speelgoed.

Doezel en Frans Hij snapt het, buigen jongen!

Ik meld mij weer lieve volgers en ander gespuis, wanneer de inrichting weer naar mijn wens is en de temperaturen ideaal voor een groen in plaats van wit tapijt.

16 thoughts on “Doezels week sneeuw en natte plekken

 1. Hai Doezel, nou toen Minoesjka nog een echte kattendame was, heel lang gelden, weet ik nog wel dat zij ook een ongelooflijke hekel had aan dat witte koude spul buiten……… ze lag toen het liefst op de gaskachel van mijn personeel ……… Maar goed, dat zjin herinneringen.
  Hoop voor jou dat de inrichting weer snel de oude is.

 2. Hoi Doezel, wat heb je ook buiten te zoeken, ik waag me er niet aan hoor, ik heb nog een tip voor je, weet wát leuk speelgoed is, een elastiekje! Maar mijn personeel verstopt ze altijd , jammer want ik heb r nou juist zoveel lol met die rondspringende gekke dingen. groetjes Beau!

 3. Nou zeg, hoogheid, laat dat mens je zomaar door de sneeuw banjeren? Als ze weet dat het niet jouw ding is? Vier kleine prinselijke kattenlaarsjes kunnen er zeker niet af?

 4. ha die Doezel
  dus sneeuw is niet jou soort tapijt
  maar Liesbeth nam ff de tijd om dat toch wel mooie zachte goedje weg te halen
  en jij hebt door de aanpassingen wegens wat lekkage een goede plek voor de aanval
  zou ik bijna gaan denken jij hebt schuld aan die lekkage , maar nee zo ben jij niet , toch

 5. Leuke foto’s van Doezels, vooral de eerste.
  Een droog huis het wel zo fijn. Hans

 6. Maar dan toch wel op een droge plek en met een mooi uitzicht? Meelevende groet,

Geen reacties meer mogelijk.

Back To Top