Doezel in de sneeuw
Doezel,  Katten

Doezels week sneeuw en natte plekken

Och lieve mensen het is alweer een maand geleden, meer nog, dat ik eens aan het woord kwam. Liesjbed heeft ook zoveel te zeggen! Maar het blog is nu weer even van mij, u weet wel van mij de Prinselijk Kater van huize Liesbeth Blogt. Hoe maakt u het, edele viervoeters en ander gespuis? Ik schreed zowaer even door de sneeuw, niet mijn soort bodembedekking. Liesjbed ruimde het netjes op, ging na mijn ochtendtukje nog eens kijken en toen was mijn dak weer normaal.

Arrogantje op zijn torenWas ik daar net een beetje gewend aan de plaats van mijn toren zo naast het bed en niet meer voor het raam, kijk ik nu uit over de videotheek en het aanrecht waarop ik niet gewenst ben. Duurt maar even, wist Liesjbed mij te vertellen. Gezien de nieuwe natte plek op het plafond duurt dat ‘even’ nog wel even eer ik weer op mijn oude nieuwe plek sta.

AnvallertjeIk heb zo’n mooie aanvalshoek erbij gekregen, als Liesjbed bijna slaap spring ik opeens bij haar. Té leuk!

Doezel op zijn achterpotenEr zat een plastikje om de doos, ikwil ikwil ikwil, geweldig speelgoed.

Doezel en Frans Hij snapt het, buigen jongen!

Ik meld mij weer lieve volgers en ander gespuis, wanneer de inrichting weer naar mijn wens is en de temperaturen ideaal voor een groen in plaats van wit tapijt.

16 reacties