Zes woorden verhaal - Veilig
Actueel,  Fietsen

Zes woorden verhaal – Veilig

Ook met boetes niet te garanderen
Zes woorden verhaal – Landschap

23 reacties

 • natuurfreak2

  Iedereen uit mijn kennissenkring weet .Als ik niet opneem ik onderweg ben en de telefoon niet opneem.het is al gevaarlijk genoeg op de weg.We moeten altijd gefocust blijven .telefoon en verkeer gaan niet samen

 • Ferrara

  Ik heb mijn telefoon altijd in de tas dus al nooit voor het grijpen. Ik zie thuis wel wat/wie ik heb gemist en bel terug. Ondingen in het verkeer.

 • Nicole Orriëns

  Een treffend beeld. Hoewel deze meneer niet aan het whatsappen is toch? Hij lijkt zijn aandacht nog wel bij het verkeer te hebben. Hoop ik tenminste….

 • Naomi

  Soms verbaas ik me echt over hoe mensen op de fiets van alles doen met hun telefoon. Ik werd van de week nog bijna omver gereden door een druk appende puber (ik was lopend). Zelf ben ik er maar gewoon mee gestopt om mijn telefoon te gebruiken op de fiets. Ik maak er wel foto’s mee, maar dan stop ik eerst. Ik ben trouwens heel benieuwd hoe ze deze wet gaan handhaven. Lijkt me een beroerd klusje.

 • Nicky

  Ik kán het niet eens. Ben misschien motorisch gestoord maar ik heb twee handen nodig om op en af te stappen.

 • Ilona Wielinga

  Ik heb oprecht een hekel aan mensen die hun telefoon in het verkeer gebruiken. Want je brengt niet alleen jezelf, maar ook anderen in gevaar. Ik ga zelf altijd even stil staan als iets zo belangrijk is dat ik bijvoorbeeld mijn telefoon op moet nemen. En de rest laat ik gewoon wachten tot ik op mijn bestemming ben.

 • Karel

  ik heb zelf zo’n apparaat en vind het een geweldig ding
  maar als ik het gebruik sta of zit ik stil , ten alle tijden , niet enkel in het verkeer

 • Sjoerd

  Levensgevaarlijk, vanmiddag weer meegemaakt op de autoweg… 60 rijden en met een telefoon in de hand.

 • VillaSappho

  Ik doe het zo zelden en dan nog stop ik eerst. Ik heb geen zin om ergens in de greppel te eindigen voor een dom berichtje.

 • Marion Driessen

  Het lijkt mode te zijn om de gsm horizontaal voor je te houden op de fiets, in plaats van aan je oor. Wat is het nut daarvan?? Naast het luisteren ook nog erop kijken? Stikgevaarlijk!

  Ik waag me er zelf niet aan. Bij de eerste hobbel zou het ding uit mijn handen kukelen.

 • Henk Jonkvorst

  Het gaat mij benieuwen hoe men de nieuwe wet straks denkt te kunnen handhaven. Bij mij gaat de telefoon ook mee op de fiets maar dan wel op het stuur, en niet in de hand