Zes woorden verhaal – Schoolreis

18 thoughts on “Zes woorden verhaal – Schoolreis

  1. Ik verheugde me nooit op schoolreis. De website is me bekend.

  2. Wat een prachtige oude bus Liesbeth. Wij gingen een dagje naar Appelscha, tegenwoordig moet het minimaal een week naar Parijs zin.

  3. Oh ja. Zo ging dat toen je kind was. Gaat vaak beter als je volwassen bent maar met een beetje pech soms ook niet.

  4. Herkenbaar. Ik werd misselijk van het zien van een klasgenootje die de hele weg moest kotsen in die plasticzakjes. Vreselijk. ?

  5. Zo ging het vaak wel met schoolreisjes.
    En verstoppen onder de bank bij thuis komst. Hans

  6. Ja dat herken ik, maar niet van de wagenziekte, maar van alle snoep die bestemd was voor de hele dag,

  7. Van wagenziekte weet ik alles kon nooit ergens mee naar toe want het liep al fout na 5 minuten.Dat maakte dat toen ik een teenager was al met de fiets van Lier naar Mol fietste naen de volgende dag terug naar hus.

  8. We hadden gelukkig nooit schoolreisje met de bus. Vanaf m’n 10 jaar moest ik met een vergelijkbare stinkbus naar school, die 20 minuten stoppen optrekken enz waren soms al genoeg om groen op school aan te komen.

Geen reacties meer mogelijk.

Back To Top