30 thoughts on “Zes woorden verhaal – Mot

 1. warmte hebben ze nodig om te kunnen vliegen, leuk zo’n zes woorden verhaal
  bedankt voor je tip al is het wel een pokke eind rijden naar de Leenderheide :-) voor mij

 2. Ken je die geurdingen die je in een toiletpot hangt? Hang daar 1 van in je kast en dan komt er niets aan ongedierte bij

  Doet verder niet af aan je verhaal, dat is weer goed zoals ik niet anders van je gewend ben

  1. Ik kan zelf heel slecht tegen luchtjes. Mijn kledingkast staat nu meestal open ik rommel er twee keer per week doorheen. Een deel wat niet veel gebruikt wordt zit in afgesloten bakken. Onderin check in nu of er iets ligt en in een hoekje heb ik wat lavendeltakjes liggen. Houden ze ook niet van.

 3. Als zo’n mot je kleerkast tot een puinhoop maakt, dan is dat natuurlijk zwaar balen.
  Wij leggen altijd wat takjes en blaadjes citroenkruid en/of muntkruid in onze kleerkast. Nog nooit een textiel vretende mot gehad en het geurt nog lekker fris :-)

 4. Mijn katten zijn al twee keer heel ‘mottig’ geweest na het jagen op – en eten van – dikke, vette, vieze motten… wij zien ze hier dus liever ook niet.

 5. goed gevonden ,
  maar waarom zou je het haten ?

  ik trof de vliegenzwam in dat mooie gebied , maar de heide is uitgebloeid hoor
  het is herfst , maar ik liep het met zomers weer
  ben blij dat de foto’s een aardig beeld van de wandeling geven

  1. Jawel! Zat op de grond buiten deed niks Frans haalde het naar binnen voor een beetje suikerwater maar na 3 foto’s vloog het weg door een kier van het raam. Denken dat het vanmorgen te koud was en Vriendjelief heeft warme handen.

   1. Ha, dat zou heel goed kunnen. Hier lag ook in huis een vlinder te zieltogen. Heb hem buiten in de zon gelegd en een poosje later was hij weg.

Comments are closed.