Het klinkt een beetje al een kinderversje maar het is een vraag uit de nieuwste planner van plannergek Rianne. En ik moet zeggen het is een leuke vraag zeker omdat er meer vragen instaan en je ze niet perse hoeft te beantwoorden. Zou deze planner de planner der planners worden? Ik blijf het antwoord schuldig maar lees vooral bij haar want allicht volgen er nog meer blogwaardige vragen.

De vraag die Rianne inspireerde was; noem 10 kleine dingen waar je blij van wordt, en probeer deze week daar tijd voor vrij te maken en je mocht er vooral niet te lang over nadenken. Dat werkt bij mij zo niet en daarbij als ik ergens een blogpost ruik dan maak ik dat er wel van. En daarbij tien kleine dingen, dat moet lukken.

Noem 10 kleine dingen waar je blij van wordt, en probeer deze week daar tijd voor vrij te maken:

  • Foto’s maken – check komt volgende week ofzo wel online
  • Mijn tuintje – pruts er elke dag in
  • Kringlooprondje – check niets bijzonder paar boeken
  • Willys ritje in de avond – mwah te kort om er echt blij van te worden
  • Tuinbankje hangen met boek – 5 minuten in die felle zon maar lang genoeg in de avond
  • Stoelhangen met Doezel op mijn schouder – en dan beide indutten als bejaarden ja hoor gelukt
  • Minibiebs – nope volgende week weer
  • Mijn vaders zien – Vorige week!
  • In een bed met schone lakens slapen en dan met schone pyjama en vers gedoucht check!
  • Spelen met Mickey – elke dag, die herinnert me er wel aan.

Hoewel ik er iets langer dan de opdracht zei, over na moest denken heb ik toch zeker 6 punten zo opgeschreven. Sinds de pandemie ben ik aardig op de hoogte van wat ik mis en niet. Uiteraard wil ik ook naar musea, dagenlange trippies met de Willys jeep, maar meestal wil ik dit hierboven. Tien kleine dingen, maar wel tien kleine dingen waar ik overal het algemeen aardig gelukkig van word.