Smoezeldoezels week in foto's.
Doezel,  Katten

Smoezeldoezels week in foto’s.

Hebben jullie zowaer dames en heren al een kijkje in mijn onderkomen gekregen. Wat een paleisje is die slaapkamer geworden he. Jammer dat ik het nog steeds moet delen met mijn personeel. Daar moet ik nog eens iets op verzinnen, want zo ’s nachts is dat allemaal wel lekker warm en zo maar overdag mensen wat een muziek draait dat mens nog steeds. Ze stelde, op mijn klagen, uiterst vriendelijk voor dat ik dan fijn even buiten ging spelen maar toen ik lekker buitengespeeld terug kwam toen noemde zijn mijn bescheiden rubriekje hier per direct; Smoezeldoezels week in foto’s.

Smoezeldoezels week in foto's.

Het kattengrasje heeft de lente helaas niet gehaald, heb nu een nieuw kattengrasje erg lekkur maar er staat een onkruidje in.

En dan iets vreemds het zal met de lente te maken hebben gehad maar ik ben serieus naar Liesjbed gelopen toen ze me riep. Het moet niet gekker worden.Klikokat

Marion, die niet zo welbespraakt als mij is, heeft een uitermate duidelijk manier van communiceren. Ze tikt Liesjbed die in haar stoel zit gewoon op haar arm. Of ze even uit haar stoel wil gaan. Komt geen woord aan te pas gewoon even tikken en een uiterst vriendelijke blik. En het werkt ook nog. Het enige wat Marion goed kan zeggen is ieieieuw zoo irrritant, het betekent trouwens aandacht en dan wil ze meestal naar buiten of een boterham met smeerkaas. Hoort een beetje bij het gepeupel die kat, ze slaapt namelijk op een kliko!

Maria

Ik ben nog steeds graag binnen, waar de dames alleen van het dak komen voor hun diner, rust ik mijn uurtjes in het raamkozijn of op mijn toren. Maar nu het zulk fijn weer is krijg ik de kriebels en dan wil ik luieren in het gras, graven in pas geharkte perken en rollen tot ik een Smoezeldoezel ben.

16 reacties