Shoplog: Kleding, camera en een boek vreemdgenoeg

Shoplog: Kleding, camera en een boek vreemdgenoeg

Shoplog: Kleding, camera en een boek vreemdgenoeg

Echt winkelen doe ik maar hoogst zelden puur omdat ik er geen fluit aan vind. Als ik twee keer per jaar bewust naar een grotere stad ga om dingen te kopen, dan is het veel. Van de week had ik er opeens mijn kop naar staan en toog met Frans naar Den Bosch. Heerlijke stad die ik niet leeg kocht, maar waar ik wel uiterst tevreden van thuis kwam. Shoplog: Kleding, camera en een boek vreemdgenoeg.

Shirts
Toen ik van de week in mijn kast keek zag ik vooral veel donkere kleuren. Ik kwam wat lichte shirts tekort en kocht er 1 bij Wibra, 1 bij Miss Etam en 1 bij C&A. Samen met het shirt kocht ik ook een vest bij Miss Etam. Verbazingwekkend dat groen, maar het lange en niet te dikke vest stond me. Groen is totaal anders dan wat ik normaal ooit droeg buiten de Willys, maar een keer wat anders kan geen kwaad. Drukke printjes is helemaal mijn ding trouwens.
Shoplog: Kleding, camera en een boek vreemdgenoeg

Bijbel
Pasgeleden toen ik de souvenirwinkel van Orientalis inliep voor 2 ijsjes en daar een rondje maakte, zag ik een bijbel staan. Ik ging terug naar voren waar mijn oog op een rood met witte stippen engeltje viel en zoals jullie zien gingen ze mee naar huis. Samen kostte het nog geen 10 euro. Geen spijt van, geheel tegen wat ik 2 jaar geleden dacht ben ik opnieuw in de bijbel begonnen en lees een paar bladzijdes per dag.

Vervangende blouse
Een paar weken geleden verziekte ik een veel gedragen en best wel favoriete blouse van mezelf. Vervangend maar totaal anders is de witte blouse met zwarte poesjes erop. Ook de stof is anders, maar er was vanaf de allereerste seconde geen twijfel mogelijk dan dat die blouse er zou komen. Hoewel te warm als zomerblouse ben ik zeer tevreden over de kwaliteit.

Boeken, singletje en rode camera
Regelmatig sjok ik door één van de kringlopen hier in de buurt. Ik koop echter niet steeds iets. Maar soms loop je ergens tegenaan. Bij toeval zag ik een singeltje die ik wel leuk vond en toen ik zag dat deze niet versleten was wilde ik het er wel op gokken. Het boek van Etty Hillesum heb ik gelezen en is alweer naar een minibieb verhuisd. Maar pasgeleden bezocht ik een boekenbeurs dus aan boeken geen gebrek maar daar kom ik nog op terug.

Het kleine schrijfboekje is trouwens van Flying Tiger, en is net zoals de rode camera om ergens op mijn foto’s te gebruiken. Qua prijzen zijn dat geen dure dingen. Ook de Happy Socks niet, die waren in de aanbieding bij de AH laatst. Met 45 euro was de kleding van Miss Etam weliswaar het duurste, maar daarmee was ik ook meteen klaar met shoppen. Wat maar goed was ook, want ik was er alweer beu van.

30 thoughts on “Shoplog: Kleding, camera en een boek vreemdgenoeg

 1. Mooi geslaagd zeg!! Ja, sinds mijn ongeluk zie je mij ook bijna nooit meer in de winkels…. tegenwoordig zoek ik vaak kleding op internet uit en ga het in de winkel halen, hoef ik niet zo lang rond te lopen, wat gewoon niet lukt.

 2. Hier ook een hekel aan shoppen. Maar je hebt goed je best gedaan. Leuke aankopen. Vooral die bloes is leuk, zeg!

 3. Ik ga dan weg, en zoek een winkel waar ze het wél hebben liggen/staan/hangen.

 4. Online hebben we het wel hoor. En dan mag je de verzendkosten ook nog betalen of dan terugkomen en het daar ophalen. Ik was gister toevallig even bij C&A. Ze hadden helemaal niks zelfs het shirt met de brilletjes niet. Het verschilt dus ook nog per filiaal.

 5. O met vlagen even lekker winkelen is leuk hoor. Maar het wórdt steeds minder leuk omdat er veel winkels verdwenen zijn en je ook vaak naar het internet verwezen wordt als je wél een winkel gevonden hebt, heel storend

 6. Shoppen doe ik wanneer zin hebt. Mooie spullen heb je daar. In stad bij ons kom ik weinig. Meestal gaan wij heel keertje naar Amsterdam. Rode camera mooi van kleur. Op vallend kleur.

 7. De knetterrode camera is wel even schrikken maar als ik goed lees ga je er niet mee de straat op maar gebruik je deze als object voor je fotografie. Het past ook zeker bij jou voorliefde voor die typische rode kleurstijl. Benieuwd wat je er t.z.t. mee gaat doen

 8. Den Bosch is inderdaad een heerlijke winkel om te shoppen. Binnenkort toch maar weer eens een afspraak met vriendin maken.
  Hoewel, binnenkort. Mijn slow fashion season duurt nog tot 22 september… Dus ik moet nog even wachten.

 9. Shoppen is meestal leuk. Zo vind je leuke dingentjes.
  De bijbel lees ik ook regelmatig. Iedere dag een hoofdstuk of bladzijde.
  Daar zitten inspirerende teksten bij.

 10. Leuke items! De shirts zijn ook echt wel heel leuk. En ik vind het ook altijd leuk om oude camera’s op de kop te tikken, heb zelf een oude videocamera en twee polaroids in mijn kast staan.

 11. Nee op alles. Ik heb de bijbel al eerder gelezen maar toen zonder nog andere boeken te lezen. Nu wil ik m’n geheugen opfrissen. Er zijn nog zoveel verwijzingen naar de Bijbel dat ik het als een aanvulling zie om die te begrijpen. Het is net vanuit overtuiging iig.

 12. Shoppen is mijn hobby ook zeker niet, maar af en toe is het inderdaad even nodig. Mooie items heb je gescoord!

 13. Wat een leuke shoplog! En interessant dat je dagelijks in de bijbel leest. Mag ik vragen waarom? Doe je dat als een soort meditatie? Om tot rust te komen? Of om de teksten te leren kennen? En denk je er dan de rest van de dag over na?

 14. Daarom lees ik maar een paar pagina’s per dag. Dat is genoeg en als ik zin heb lees ik meer.

 15. Shoppen is ook niet mijn ding, maar soms ook wel verleidelijk.
  De Bijbel, soms moeilijk te lezen en dan weer zo blij. Hans

 16. Hemel nee mijn favo winkel zit niet meer in Den Bosch maar heeft waarschijnlijk toch ook niet wat ik graag draag.

 17. Ik ging altijd graag shoppen maar het zijn de winkelsteden van vroeger (lees: diversiteit) niet meer.

 18. Shoppen in de uitverkoop of als er zich een speciale gelegenheid voordoet. Heerlijk.

 19. Shoppen , daar heb ik ook een hekel aan.
  Maar als ik in een muziekinstrumenten winkel ben, dan kan ik uren lang op verschillende gitaren tokkelen en me lekker uitleven :-)

 20. Shoppen doe ik meestal snel en buiten de drukte als het niet anders kan… Ik heb er ook zo’n hekel aan. Wel fijn als je binnen een korte tijdspanne zo goed kan scoren. Veel plezier ermee!

 21. Jaaaa, ik houd ook van Den Bosch. Om te shoppen ook, maar vooral om het sfeertje en de mooie plekjes.

 22. shoppen hebben wij dus gemeen hihi
  mooie blouse , staat je prima
  waar kocht je die camera
  veel plezier met de aankopen

Geen reacties meer mogelijk.

Back To Top