redenen om Openluchtmuseum Arnhem in de herfst te bezoeken
Actueel,  Herfst,  Museum

3 Redenen om Openluchtmuseum Arnhem in de herfst te bezoeken.

Het Openluchtmuseum in Arnhem is één van de oudste musea van Nederland met zo’n 555.000 bezoekers per jaar is het een drukbezocht en welbekend museum. Lees hier mijn redenen om Openluchtmuseum Arnhem in de herfst te bezoeken.

Entreeprijzen:
Buiten het hoogseizoen zijn er meer kortingsacties te vinden die de entreeprijs leuk naar beneden halen. Zo maakte ik gebruik van de Jumbo Dagjeweg actie en ging voor 10 euro p.p naar binnen.

Drukte:
Je kan het natuurlijk net treffen maar in de herfst is de drukte in het park heel wat beter te behappen. Niet te lang wachten bij de koets van Gend & Loos, beter zicht bij demonstraties en natuurlijk ook minder drukte bij restaurants.

Herfsttooi:
Er is natuurlijk iets over de temperatuur te zeggen maar het prachtig gelegen Openluchtmuseum is extra fotogeniek met de bomen in herfsttooi en laagstaande zon.

Nadelen:
De herfst is prachtig maar het weer wil je wel eens in de steek laten. Hoewel er genoeg schuilplaatsen zijn blijft het een Openluchtmuseum. Zodra de wintertijd is ingegaan gaat het park om 17:00 uur dicht. Niet alle huizen zijn geopend, er blijft uiteraard genoeg te zien maar bij een deel van de gebouwen enkel door de ramen. Op de website is per dag te zien wat er te doen is, met als kantlijn dat de tram dagelijks rijdt.

Goedkopere entree, prachtige kleuren en minder drukte. Genoeg redenen om Openluchtmuseum Arnhem in de herfst te bezoeken.

 

18 reacties