Niks te zwammen
Bloggen,  Natuur

Niks te zwammen

Een dag heb ik wel eens overgeslagen maar meerdere weken niet bloggen, het is me nog niet gebeurd maar ik vond het fantastisch! Ik had toch niks te zwammen dus waarom zou ik ermee doorgaan, dat was mijn gedachte.

Niks te zwammen
Dat dat berichtje binnen een uur werd beantwoord met twee mailtjes deed goed maar maakte mijn misschien voor jullie wat abrupte beslissing er toch niet mee ongedaan. Ik hikte al een tijdje tegen mijn blog aan want behalve niks te zwammen had ik ook gewoon geen zin. En dat geen zin was er al vanaf februari, wel foto’s geen zin om te schrijven en vaak ook andersom.
Geen tijd ook en het ook niet kunnen of willen maken. En ook alles wat maar duurder wordt, benzine maar ook entreegelden toch wel dingen die mijn blog (en mij) draaiende houden, naast koffie en cookies. Tel daar het slechte weer en heel veel werken met een geweldige maar ook vermoeiende doelgroep bij op en dan heb je naast niks te zwammen ook gewoon geen zin meer in bloggen.

Ik las dan ook heerlijk veel boeken, prutste nog eens extra in de tuin en ravotte met Mickey. En juist toen ik lekker aan dat niet bloggen dingetje gewend was, zag ik deze zwammen en tja daar moet zelfs een gestopte blogger iets over zwammen.

Niks te zwammen

24 reacties