Niks te zwammen

Niks te zwammen

Niks te zwammen

Een dag heb ik wel eens overgeslagen maar meerdere weken niet bloggen, het is me nog niet gebeurd maar ik vond het fantastisch! Ik had toch niks te zwammen dus waarom zou ik ermee doorgaan, dat was mijn gedachte.

Niks te zwammen
Dat dat berichtje binnen een uur werd beantwoord met twee mailtjes deed goed maar maakte mijn misschien voor jullie wat abrupte beslissing er toch niet mee ongedaan. Ik hikte al een tijdje tegen mijn blog aan want behalve niks te zwammen had ik ook gewoon geen zin. En dat geen zin was er al vanaf februari, wel foto’s geen zin om te schrijven en vaak ook andersom.
Geen tijd ook en het ook niet kunnen of willen maken. En ook alles wat maar duurder wordt, benzine maar ook entreegelden toch wel dingen die mijn blog (en mij) draaiende houden, naast koffie en cookies. Tel daar het slechte weer en heel veel werken met een geweldige maar ook vermoeiende doelgroep bij op en dan heb je naast niks te zwammen ook gewoon geen zin meer in bloggen.

Ik las dan ook heerlijk veel boeken, prutste nog eens extra in de tuin en ravotte met Mickey. En juist toen ik lekker aan dat niet bloggen dingetje gewend was, zag ik deze zwammen en tja daar moet zelfs een gestopte blogger iets over zwammen.

Niks te zwammen

24 thoughts on “Niks te zwammen

 1. Ben ik toch blij dat deze zwammen op jouw pad kwamen want wanneer je eenmaal een flinke pauze hebt genomen is weer beginnen te schrijven vaak lastig.
  Maar ja, als er gebrek aan inspiratie is moet je elkaar als bloggers gewoon even elkaar “op sleeptouw nemen” , desnoods tot je er zere voeten van hebt. ;-)
  Maar je hoeft ook niet perse dagelijks te bloggen, 2x in de week is óók regelmatig toch?

 2. Zelfs met zwammen over zwammen weet je mij nog in te pakken! Je hebt zo’n boeiende manier van vertellen dat ik hoop dat je het bloggen weer op zal pakken.

 3. Toch fijn om weer even bij je te kunnen lezen, maar je moet gewoon doen waar jij je goed bij voelt. Je blijft gewoon in mijn lijstje staan en dan zie ik wel of je iets te vertellen hebt of niet.

 4. Ik vind het zo wel fijn hoor. Af en toe een blogje van jou. Gewoon, dan weten we nog dat je van alles te zwammen hebt. ;-)

 5. Even terug ontdekte ik dat er zelfs oesterzwammen in mijn voortuin groeien.
  Of ik daar een blogje overschrijf? Ik weet het nog niet.

  Zonnige groet,

 6. Ooit vulde ik moeiteloos een aantal blogs per dag onder verschillende namen en zelfs ook nog in Belgie. Maar op enig moment was dat toch best veel. Ik stopte met de meesten. Scheelde me veel tijd. En nu werk ik vooral vooruit. Dan zit het me ook niet in de weg als ik even ergens heen ben of zo. Het blog altijd gevuld. Drie keer per week. Met onderscheidende onderwerpen.

 7. Het is een prachtig onderwerp om even over te zwammen. Zo komt het toch langzaam weer terug misschien.

  Love as always
  Dimario

 8. De zwammen zijn prachtig, de foto’s ook en ik ben blij dat je er toch wat over weet te zwammen.

 9. Leuk dat je toch weer even kwam zwammen! Ik hik ook tegen een blogstop aan, misschien heeft het met de zomer te maken: even lekker niks. Ik ga er geen abrupte stop van maken, maar ik ga minderen. Zegt ze dapper…

 10. Ach het is komkommertijd, dus je hebt een geldig excuus met weinig te zwammen. Hans

Comments are closed.

Back To Top