Doezels week: 10 jaar Liesbeth

Doezels week: 10 jaar Liesbeth

Doezels week: 10 jaar Liesbeth

Een zeer aangename goedendag gewenst lieve volgers, hoe maakt u het allen? Geniet u van uw vakantie? Zeer begrijpelijk Liesbeth ook die zit afgewisseld in de tuin en in haar stoel meer dan genoeg tijd voor mij Prins Doezel om eens een blogje open te doen. Er is namelijk heuglijk nieuws, Liesbeth en ik zijn 10 jaar bij elkaar. En hoewel zij dat zomaar voorbij wilde laten gaan, kreeg wel een gewaerdeerd cadeautje overigens, vond ik dat dit heuglijke feit best gedeeld mocht worden. Allicht zet het haar aan om nog eens iets aan haar website te gaan doen.

Toen ik op 30 juni 2012 bij Liesjbed gebracht werd had ik niet het minste vermoeden waar ik heen ging, maar ik was snel gewend. Liesjbed werd al snel mijn hoofd personeel en dat is ze gebleven. Ik was nog even bang dat ze me achter ging laten toen ze, wat jullie verhuizen noemen, besloot te doen. Ik zat in elke verhuisdoos en tas maar gelukkig nam ze me mee naar het kleine hok met terras. Ik was per direct dolgelukkig zeker toen ik na een hele tijd samen met haar buiten mocht wandelen. Het was ook de tijd dat ik mijn plek op deze blog opeiste en daarmee het gemiddelde flink aanhaalde, zo u begrijpt.

Hoewel ik bekend stond als binnenkater met een hekel aan mannen en andere dieren leef ik nu redelijk tevreden met Liesbeth en wat ander gespuis en hou het nog wel 10 jaar met haar vol.

26 thoughts on “Doezels week: 10 jaar Liesbeth

 1. Hoe mooi zeg. Onze Pepoes is nu ook al 10 jaar bij me en is de oudste van onze zes katten. Ik zou me geen leven zonder katten kunnen voorstellen.

 2. Doezel! Wat leuk dat jij het even overneemt van Liesjbed. En wat een prachtige mijlpaal. Soms heb je gewoon een extra klik met je personeel. Ik wens jullie nog heel veel mooie jaren samen!

 3. Hallo Liesbeth en Doezel, happy maaiw maaiw.
  10 jaar en nog steeds een gelukkig samen leven.
  Jullie boffen maar. Hans

 4. Gefeliciteerd met tien jaar hoofd personeel. Doe je haar de groeten?
  En inderdaad: op naar nog 10 jaar. Dat zou mooi zijn.

 5. Gefeliciteerd.
  Nou, Doezel, dat wens ik je minimaal toe, nog 10 jaar bij elkaar.
  En blijf maar blog tijd opeisen hoor, want ik vind jou blogjes altijd erg gezellig, (trouwens, al reageer ik niet vaak, die van Liesjbeth worden ook best gemist)

 6. 10 jaar hetzelfde personeelslid, ik ken katten die hebben we twee, drie huizen waar ze personeel hebben wonen, daar moet jij dus niets van weten begrijp ik.

  Love As always
  Dimario

 7. Van Harte Gefeliciteerd Hoogheid. Fijn dat U zich in wilt spannen om Liesbeth te overtuigen dat dat ze niet “meer “hoeft te gaan bloggen , maar liever ook niet “minder”. Misschien moet ik haar eens persoonlijk komen overtuigen dat haar logjes gemist worden. Misschien helpt het als je haar dreigt met dat ik overweeg om in de trein te springen om haar tot de orde te roepen, misschien werkt dat. Ze heeft trouwens Uwe Hoogheid als het perfecte fotomodel, hoezó geen blogonderwerpen!

 8. Gefeliciteerd met jullie jubileum! En ja, mocht Liesbeth niet terugkomen als blogger, dan kun je het zo overnemen!

 9. Proficiat daar aan de andere kant van het blog. Leuk om nog eens wat van jullie te horen, Nu is de aanleiding daarvoor ook super leuk. Al zo lang bij elkaar…

 10. Mijn felicitaties Doezel dat je al 10 jaar lang hetzelfde personeel hebt weten te houden…. je moet er wel erg tevreden over zijn hé….. :-)

Comments are closed.

Back To Top