Doezels week: 10 jaar Liesbeth
Doezel,  Persoonlijk

Doezels week: 10 jaar Liesbeth

Een zeer aangename goedendag gewenst lieve volgers, hoe maakt u het allen? Geniet u van uw vakantie? Zeer begrijpelijk Liesbeth ook die zit afgewisseld in de tuin en in haar stoel meer dan genoeg tijd voor mij Prins Doezel om eens een blogje open te doen. Er is namelijk heuglijk nieuws, Liesbeth en ik zijn 10 jaar bij elkaar. En hoewel zij dat zomaar voorbij wilde laten gaan, kreeg wel een gewaerdeerd cadeautje overigens, vond ik dat dit heuglijke feit best gedeeld mocht worden. Allicht zet het haar aan om nog eens iets aan haar website te gaan doen.

Toen ik op 30 juni 2012 bij Liesjbed gebracht werd had ik niet het minste vermoeden waar ik heen ging, maar ik was snel gewend. Liesjbed werd al snel mijn hoofd personeel en dat is ze gebleven. Ik was nog even bang dat ze me achter ging laten toen ze, wat jullie verhuizen noemen, besloot te doen. Ik zat in elke verhuisdoos en tas maar gelukkig nam ze me mee naar het kleine hok met terras. Ik was per direct dolgelukkig zeker toen ik na een hele tijd samen met haar buiten mocht wandelen. Het was ook de tijd dat ik mijn plek op deze blog opeiste en daarmee het gemiddelde flink aanhaalde, zo u begrijpt.

Hoewel ik bekend stond als binnenkater met een hekel aan mannen en andere dieren leef ik nu redelijk tevreden met Liesbeth en wat ander gespuis en hou het nog wel 10 jaar met haar vol.

26 reacties