Nieuwe visitekaartjes
Bloggen,  Persoonlijk

Nieuwe visitekaartjes

Enigszins verbaasd pakte Frans een doosje aan van de postbode. Er stond de verkeerde naam op maar toen ik het doosje naam zag wist ik jeej mijn nieuwe visitekaartjes zijn er. Nieuwe? Jup nieuwe want ik heb na een flinke tijd piekeren en overwegen de stap gezet iets nieuws te doen.

Huisstijl
Toen maanden geleden mijn blog kapot ging wist ik dat ik moest verbouwen. Het ging me goed af maar ik was niet tevreden. Rood blauw toch weer rood ik wist het niet. Tot ik Ilona’s werk zag en ze mijn idee uitwerkte. Dik groos ben ik met het logo en daaraan verbonden stijl, maar die nickname die ik als domeinnaam gebruik, daar hebben mensen best moeite mee. Ik piekerde en twijfelde, ook toen ik een idee had nog vrolijk verder. Maar vorige week hakte ik de knoop door, kocht het domeinnaam, verbond die met mijn huidige blog en mailde Ilona.

Nieuwe visitekaartjes
Gelukkig had Ilona nog tijd, want dat visitekaartje moest wel snel binnen zijn. Ik verwacht er de komende weken weer heel wat uit te geven namelijk. In het weekend produceerde ze, alsof het niets was, een geweldige serie visitekaartjes waar ik de voor en achterkant van uit koos. Ik moest nog even wachten met definitief doorgeven vond ze. Laat het maandag vroeg maar weten, best slim voor als je je bedenkt. Maar toen ik zondag wakker werd wist ik het zeker. En gaf dat door.

Een week geleden twijfelde ik nog maar inmiddels heb ik al weer twee dagen die geweldige visitekaartjes in huis, heb de eerste alweer uitgegeven en ben ik blij dat Liesbethblogt.nl heb vastgelegd. Al is het maar omdat het beter te spellen is en mijn nieuwe visitekaartjes zo geweldig bij mijn huisstijl passen. 

37 reacties