Nieuwe visitekaartjes

Nieuwe visitekaartjes

Nieuwe visitekaartjes

Enigszins verbaasd pakte Frans een doosje aan van de postbode. Er stond de verkeerde naam op maar toen ik het doosje naam zag wist ik jeej mijn nieuwe visitekaartjes zijn er. Nieuwe? Jup nieuwe want ik heb na een flinke tijd piekeren en overwegen de stap gezet iets nieuws te doen.

Huisstijl
Toen maanden geleden mijn blog kapot ging wist ik dat ik moest verbouwen. Het ging me goed af maar ik was niet tevreden. Rood blauw toch weer rood ik wist het niet. Tot ik Ilona’s werk zag en ze mijn idee uitwerkte. Dik groos ben ik met het logo en daaraan verbonden stijl, maar die nickname die ik als domeinnaam gebruik, daar hebben mensen best moeite mee. Ik piekerde en twijfelde, ook toen ik een idee had nog vrolijk verder. Maar vorige week hakte ik de knoop door, kocht het domeinnaam, verbond die met mijn huidige blog en mailde Ilona.

Nieuwe visitekaartjes
Gelukkig had Ilona nog tijd, want dat visitekaartje moest wel snel binnen zijn. Ik verwacht er de komende weken weer heel wat uit te geven namelijk. In het weekend produceerde ze, alsof het niets was, een geweldige serie visitekaartjes waar ik de voor en achterkant van uit koos. Ik moest nog even wachten met definitief doorgeven vond ze. Laat het maandag vroeg maar weten, best slim voor als je je bedenkt. Maar toen ik zondag wakker werd wist ik het zeker. En gaf dat door.

Een week geleden twijfelde ik nog maar inmiddels heb ik al weer twee dagen die geweldige visitekaartjes in huis, heb de eerste alweer uitgegeven en ben ik blij dat Liesbethblogt.nl heb vastgelegd. Al is het maar omdat het beter te spellen is en mijn nieuwe visitekaartjes zo geweldig bij mijn huisstijl passen. 

37 thoughts on “Nieuwe visitekaartjes

 1. Wat ben je goed bezig zeg! Mooie kaartjes en inderdaad herkenbare huisstijl.
  Ik ga eens even Ilona haar website bekijken, want als ik voor mezelf begin heb ik ook een duidelijk logo en huisstijl nodig voor mijn nog te bouwen website.

 2. Oh wauw! Je hebt een QR-code! Dat is gaaf, zeg! Het kaartje ook trouwens. Misschien moet ik dat ook weer eens doen. Ik sta toch wel vaak te spellen, merk ik.

 3. Ik heb mijn provider erover gesproken en ik kreeg een link met uitleg waar ik geen hol van snapte. Ik roep altijd lees het boekje, blijf eraf als je er geen verstand van hebt en als je het doet moet je het goed doen en daar hou ik me aan. Afblijven en laten doen wordt het.

 4. ja in het open lucht museum heb ik genoten en vele foto’s gemaakt , heb er een 7 uren rond gewaald en dat voor iemand die geen museum man is :)
  ik heb die wit groene tram van de ret die naar Wilemsplein reed niet gezien , maar volgens google hebben ze die wel
  wie weet kom ik daar nog wel eens weer :)

 5. Die re-direction had ik al gezien, als je bij dezelfde provider zit kan het redelijk eenvoudig, dan is het sleuren en pleuren, en dat kan de provider voor je doen. Als je bij een andere provider zit word het een beetje spannender. Overigens zijn er ook WordPress plugins die dit kunnen doen.

 6. Wat knap weer.Veel succes met de verhuis van je blog.Er zal wel iemand opduiken die je helpen wil.Veel succes Liesbeth

 7. Daarom ga ik het zeker niet zelf doen. Ik vind blogs zonder reacties doods. Ik zou het echt missen als ik terug zou kijken. Alles kwijtraken is ook waarom ik er zo lang over deed om de knoop door te hakken. Nu stuurt het kaartje de mensen gewoon door. Het is een prima oplossing en daar ging het om.

 8. Nou visitekaartjes doen het nog goed, deel ze vaak uit aan mensen die interesse hebben aan de inhoud van de weblog.
  En deze uitstraling zal niemand weigeren. Hans

 9. Gaaf zeg. Succes met deze nieuwe stap. Wie weet dient zich iemand met verstand van zaken aan om je te helpen.

 10. Nice. En kan me voorstellen dat je verwacht er de komende tijd veel weg te geven.

  Toen ik verhuisde van web-log naar mijn eigen domein raakte ik alle reacties kwijt. Zo zonde.

 11. Ik moet nog iemand vinden die me gaat verhuizen. Daar heb ik geen verstand van.

 12. Dat klopt liesbethblogt verbind door naar . Verhuizen gaat nog wel gebeuren maar ik ben bang alle reacties kwijt te raken.

Geen reacties meer mogelijk.

Back To Top