Nieuwe muziek 10 dwergen en diversen

Nieuwe muziek 10 dwergen en diversen

Nieuwe muziek 10 dwergen en diversen

Een beetje zoekwerk op YT brengt me meer dan eens goede muziek, maar voor deze serie kreeg ik een tip en die bracht me meer. Tijd voor een blogpost vol nieuwe muziek die zoals altijd weer lekker divers is.

Christopher Tin – Waloyo Yamoni
Meestal luister muziek niet life maar de versie op het album is bij lange na niet zo goed als deze. Waloyo yamoni betekent we overcome the wind in Lango (een dialect).

Clamavi de Profundis – Diggy Diggy Hole
Vraag me niet hoe ik dit heb gevonden, ik luister deze familie, want dat is het, al een tijdje. Hun muziek maar Christelijke muziek episch maar deze cover is van een heel ander kaliber.

Vinny Marchi – Soldier, Poet, King
O dat vorige nummer gaat best een beetje in je hoofd zitten. Vinny is een jonge gast die tijdens de lockdowns besloot filmpjes te gaan maken, op YT zijn ze langer en beter.

Talisk – Dystopia
Schots, vlug en Concertina.

Wind Rose – Together We Rise
Met dank aan Rianne voor deze band. Mix dwergen en metal en je krijgt dit.

11 thoughts on “Nieuwe muziek 10 dwergen en diversen

  1. Christopher Tin kan mij niet waarderen. De uitvoering van Clamavi de Profundis van Diggy Diggy Hole vind ik wel wat hebben. Vinny is het ook niet helemaal. Talisk is gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaf….. En over Wind Rose kan ik kort zijn. Toppertjes.

    Dank voor het delen.

  2. In vrijwel alle nummers klinkt jouw voorliefde voor de Ierse muziek door, ze worden beter naar het eind, de laatste 2 spreken me het meest aan. Kopen zou ik het zelf niet.

  3. Heerlijk om rond te struinen op YT. Ik zet de filmpjes vaak om naar mp3’tjes. Kan ik ze daarna gewoon tussen mijn muziek zetten.

  4. Mooi om nieuwe muziek te ontdekken! Muziek vind ik altijd weer bijzonder omdat het deuren in een mens opent, die anders gesloten blijven.

  5. Geen van allen zou ik zelf aanschaffen. Ik kan het wel horen trouwens, maar niet echt mijn favo smaken.

Geen reacties meer mogelijk.

Back To Top