Nieuwe Happysocks

Nieuwe Happysocks

Nieuwe Happysocks

Er zijn weer nieuwe Happysocks te koop! Mocht je de laatste keer totaal mis gegrepen hebben, ga dan nu naar Kruitvat, Action en Albert Heijn. Bij Action zijn het de sokken van Socksmania, die zijn iets goedkoper dan bij de andere winkels maar dezelfde kwaliteit. Hoewel er op de verpakking staat dat je ze binnenstebuiten moet wassen wat ik niet doe, lijken ze niet te verkleuren. Prima sokkies voor de lente en zomer!

Nieuwe Happysocks bij Albert Heijn

De sokken zijn er weer in heren en damesmaten en tevens in verschillende kleuren en patronen. Bij AH €4,49, bij Kruitvat €3,99 en bij Action nog minder. Op de foto alleen de herenvarianten en die zijn al om blij van te worden. Mocht je genoeg sokken hebben, bij de Appie zijn ook boxershorts in vergelijkbare vrolijke prints te koop. De sokken acties lopen nog tot eind deze week, dus hop op naar je blije sok!

Nieuwe HappysocksO ik vergeet nog een paar, lang leve de groothoek lens kan ik die enorme poten er ook nog opkrijgen.

Dit is een niet gesponsord bericht

19 thoughts on “Nieuwe Happysocks

 1. Ja! Ze zijn leuk, ben dol op happy socks. (Zoonlief vindt dat je ze ook altijd moet combineren, nooit twee dezelfde, desnoods 1 blote voet en 1 sok.)

 2. Zijn er niet in zwart geel en rood dus ga ik ze niet kopen maar die groothoeklens spreekt me wel aan ! Grts

 3. Ik draag vrijwel nooit sokken, uitzondering die keer dat ik de vierdaagse meeliep maar dan heb ik gewoon effen sokken want ik ben niet zo van de kleurtjes, ben ik vast niet vrolijk genoeg voor ;-)

 4. Die met strepen heeft een gladde binnenkant. I vind al die dingen ook waardeloos maar deze lopen niet door het zijn allemaal korte stukjes. Daar zit je dus niet in klem.

 5. Hartstikke leuk, ga eens even neuzen bij de Action. Ik heb met gekleurde sokken altijd dat de binnenkant niet glad is. Zit ik met mijn tenen of nagels in de stiksels. Laatst weer 3 paar aan mijn dochter gegeven.. Hoe zien deze er van binnen uit?

 6. Ik vind ze leuk en zoals de benaming al deed vermoeden ‘happy’ op zich maar zie ze me niet zelf dragen. Grijp eerder naar eenkleurige sokken – meestal zwart of een andere donkere kleur die bij m’n broeken past – al kan ik me voorstellen welk effect zulke vrolijk ogende sokken op een mens kan hebben :-) Wel leuk om hierover eens te lezen.

 7. zien er leuk uit , hoe doen ze het tijdens wandelingen , lopen ze mooi strak zittend mee of gaan ze zich opkrullen :)
  fijn weekend groet

 8. Ik vind ze ook helemaal super!!!
  Mijn dochter ook :)
  Had gister hier gedoucht ivm verbouwing badkamer dus had iedereen hier gister onder de douche staan.
  Die “pikt” dan ook de mooiste sokken uit mijn kast :)
  Nu waren dat wel de echte.
  Morgen toch even kijken.

 9. Ik draag al zeven eeuwen louter zwarte badstof sokken van de Hema. Maar ik denk dat ik een paar happysocks in de sokkenla leg, gewoon om te kijken hoe de andere bolletjes erop reageren. Die Kermitgroene van de onderste foto zijn wel ultragaaf!

Geen reacties meer mogelijk.

Back To Top