Kak corona

Kak corona

Kak corona

Er zou geloof ik een komma tussen die twee woorden moeten maar vergeef me ik heb er geen zin in. Nu wist ik dat het een kwestie van tijd was en dus toen ik vanmorgen om de onchristelijke tijd van 06:00 uur wakker werd wist ik eigenlijk vrijwel meteen dat ik aan de beurt was. Mijn thuistest was zo verschrikkelijk snel dat ik de derde druppel nog moest plaatsen toen dat ene verkeerde streepje al te zien was. Kak, corona!

Oftewel geen twijfel over mogelijk. Die test had trouwens 100x negatief kunnen zijn en dan had ik nog niet geloofd dat het geen corona was. Ik ben namelijk wel wat brakkigheid gewend, ook ik ging ooit uit tot roofbouw me kansloos mijn bed injoeg. Dit is niets in vergelijking met roofbouw, ik heb namelijk spierpijn in spieren die ik vast gebruik maar waar ik geen weet van heb. Zal jullie de details besparen maar mijn linker grote teen en mijn rechterwenkbrauw doen zeer. Dat soort achterlijkheid dus. Weet je waar je op kan letten.

O en mijn stem is op vakantie, dat is best leuk voor Vriendjelief die weinig klachten heeft, maar ik kan nog net hard genoeg kankeren om hem iets te laten fixen. De TV uit bijvoorbeeld en zijn waffel over Poet In houden. Maar wat ik qua beeld heb gezien sloeg ook mij om het hart ja of het was een niet nader te omschrijven smerige hoestbui, dan kan ook. En over buien gesproken, ik heb nog het meeste moeite met het niet kunnen knuffelen van de katten, dat voelt pas ongezond!

Hoewel ik niets dan hoofdpijn heb gehoord moet ik het afkloppen want ik heb we een vaag gevoeletje in mijn kop, maar geen verlammende migraineachtige hoofdpijn. Kan nog komen natuurlijk wil ik me vooral niet druk over maken. Ik word namelijk al moe van mijn neus ophalen. En over moe gesproken ik ben niet alleen moe ik ben MoeMoe. Mag ook best na 40 uur werken in 4 dagen maar het voelt voor nu alsof ik de komende dagen moet slapen om dit in te halen. En weet je wat, dat ga ik dan ook maar gewoon doen.

34 thoughts on “Kak corona

 1. Beterschap! Ook wij waren twee weken geleden de Sjaak, inderdaad hoesten en spierpijn op plekken waar ik niet wist dat ik er spieren had zitten. Hoofdpijn hebben we gelukkig niet gehad, maar dat hoesten… nu twee weken later zijn we nog steeds niet van dat hoesten af, maar gaat het wel steeds beter. En ja, die vermoeidheid… alsof ik drie marathons achter elkaar heb gerend.

 2. Wow zeg ik mag maar hopen dat dit allemaal snel snel terug achter de rug is.
  Veel beterschap!!! Ik begin me stilaan een van de uitzonderingen te voelen die het nog niet gehad heeft.

 3. Oeps dat is niet zo mooi, alles is vrij gegeven enz….
  maar die corona is niet weg, helaas, heel veel beterschap Liesbeth.

 4. Beterschap en rust goed uit. Ga niet te vroeg weer over je grenzen heen.

 5. Beterschap. Het lijkt iid dat nu alle mensen die er langsheen zijn gefietst aan de beurt zijn. Bah.

 6. Dan is de test opeen echt niet leuk.
  Wens je een spoedig herstel, doe rustig aan. Hans

 7. Hopelijk heb je er geen al te erge hinder van Liesbeth.
  Verzorg je goed en neem voldoende rust, zo raak je er het snelst door.
  Ja, corona is nog lang niet weg, als doen ze ons het tegendeel geloven.

 8. Oei, dat is vervelend. Ik wens je veel beterschap. Tot nu toe zijn man en ik de dans ontsprongen maar hoe lang nog….

 9. Inderdaad, er is geen ontkomen aan. Ik heb nog steeds hoofdpijn en hoest ook nog. Zou eigenlijk gisteren uit quarantaine mogen, maar plak er het weekend nog maar aan vast.

  Beterschap!

 10. corona wil je niet hebben zo ik het had , nog geen 30 % zuurstof in het bloed , brak en beroerd
  maar ik denk als je een goed weekend rustig aan doet en goed slaapt , je het dametje dan weer bent
  maar ik neem die bekende slag om de arm , hou je zelf wel ff goed in de gaten
  beterschap groet

Comments are closed.

Back To Top