Houdinidoezels week in foto's
Doezel

Houdinidoezels week in foto’s

Eén hele fijne dag mijn lieve volgers, hier spreekt uw prinselijke kater weer eens tot u. Met, zoals u ziet, weer een foto van mij bovenaan deze blogpost. Heeft u allen uw trouwe beloftes alweer gebroken? Zoals u merkt heb ik Oudjaarsavond weer overleefd. Dat komt overigens alleen maar omdat Liesjbed haar werk als personeel zo serieus genomen heeft. Ik mocht de dagen ervoor alleen onder strenge begeleiding naar buiten en zodra die dag des oorlogs naderde, mocht ik helemaal niet buiten. Helaas verraadde ik mijn nieuwe kunstje door buiten te gaan over het dak en ook naar beneden te gaan. Ik moet u namelijk vertellen dames en heren, dat kon ik helemaal niet. Ik heb gezien hoe Marion over de dakgoot het dak verliet, maar hoe graag ik dat zelf ook wilde ik wist niet hoe zij op de grond geraakte. Gelukkig heb ik mijn eigen weg gevonden en dat bezorgde Liesjbed slapeloze nachten. Want ik weet de weg naar beneden, niet naar boven. Liesjbed heeft er een extra rimpel van gekregen maar dat weet ze zelf nog niet. Net zo goed dat ze nog niet weet hoe ik nou toch steeds buiten kom. Welkom bij Houdinidoezels week in foto’s.

Heb een regenworm gevangen, de hele dag loopt ze met die camera rond maar als ik me dan eens als kater gedraag dan is ze er niet!

Ben boos op de Lidl, ze hebben keivaak xxl grootverpakkingen hondenvlees maar nooit grootverpakkingen kattenstickies.

Ben Job tegengekomen op de zolder, hoop kabaal gemaakt en hem weggestuurd. Liesjbed kwam boos kijken, stuurde mij naar mijn doos en Job het dak af en ging vervolgens onverstoorbaar verder in haar boek. Ze leest tegenwoordig boeken met poesjes erop verder geen plaatjes helaas.

Over kou gesproken, ik slaap nog steeds in een doos maar heb nu eindelijk een fatsoenlijke deken gekregen en heb daarnaast mijn favo dekentje ook nog. Met dit vieze weer is slapen toch maar het beste wat ik kan doen. Behalve Liesjbed klieren uiteraard dat is een bezigheid voor zomer en winter dames en heren.

Liesjbed had kattenmelk geregeld, hou ik niet van. Alle anderen inclusief Job wel.

22 reacties

 • Nicky

  Ik ben altijd een heel braaf meisje en gedraag me keurig. Op die manier hoop ik na dit leven te reïncarneren als kat. Want, tjonge jonge, wat hebben jullie het goed!

  En Doezel… Laat je Liesjbed een beetje slapen ’s nachts? Wij hebben ook zo’n pretletter in huis. Die loopt de halve nacht te miauwen. Daar word je niet blij van.

 • VillaSappho

  Hebben ze wel brokken en kattengrid maar geen stickies en snoepjes. De brokken van Lidl vallen bij mijn 5 en halve kat niet in de smaak.

 • BraCom

  leuke katten foto’s gaaf met dat dekentje ,
  raar dat de Lidl geen XXL verpakkingen verkoopt voor de katten

 • Sjoerd

  Toch wel handig dat je nu wat andere ontsnappingsroutes kent. Je weet nooit hoe je zo iemand voor de gek kunt houden. Kaat en ik, Ollie hebben ook onze plekjes. Kaat staat hier bekend als verschijnsel kat.

 • Naomi

  Blij dat je Oudjaar weer overleefd hebt, Doezel. En voor volgend jaar is er verbetering beloofd. Eerst zien (of eigenlijk horen), maar toch… het is je gegund.

 • Noortje

  Doezel jij hebt net zo lekker leventje als ik. Dat jij geen kattenmelk lust dat begrijp ik niet want ik vind het heerlijk.
  Groetjes en kopjes van Solo de kater van Noortje

 • VillaSappho

  Haalt personeel in Duitsland. Ik mag de Lidl stickies niet want ik stink ervan, die zijn voor het gepeupel hier.

 • Di Mario

  Heb jij toch mooi mazzel. Bij mij op het werk zijn alle snacks van vitakraft in de aanbieding. Geloof me, die zijn veel lekkerder dan die van de lidl.
  Kom je het zelf halen of stuur je iemand?

  Love As always
  Di Mario

 • rietepietz

  Ik word gewoon jaloers op al die in dekentjes gedraaide “meiden”. Wat doe je ánders met dit grauwe weer, zó heerlijk! . Zorg dat Liesjbeth je Houdini ontsnapping niet door krijgt want dan is het weer uit met de pret.