Grappigheden in ’t Wild 34 schoenen en spelingsfouten

Grappigheden in 't Wild 34 schoenen en spelingsfouten

Grappigheden in ’t Wild 34 schoenen en spelingsfouten

Schandalig lang geleden dat ik eens wat grappigs te delen had terwijl ik de foto hierboven bijna letterlijk om de hoek kon maken en daarna compleet vergat. Ook de onderstaande hakken kwamen gewoon voorrijden, dan weet je dat degene die die vrachtwagen rijdt een leuke gast moet zijn. Ik vroeg hem liefjes of de dames de schoenen moesten passen a la assepoester maar hij zei dat een maatje meer of minder niet uitmaakte. Anyway tijd voor Grappigheden in ’t Wild 34 schoenen en spelingsfouten, geniet ervan. Grappigheden in 't Wild 34 schoenen en spelingsfouten

Grappigheden in 't Wild 34 schoenen en spelingsfouten
En als we het dan toch over nieuwe schoenen hebben classy!

Grappigheden in 't Wild 34 schoenen en spelingsfouten

Grappigheden in 't Wild 34 schoenen en spelingsfoutenEn ik zoek naar die binken joh. Klopt ook nooit wat van dat weer!

Grappigheden in 't Wild 34 schoenen en spelingsfoutenWat die allemaal gezien en geroken moet hebben en nog lachen.

Grappigheden in 't Wild 34 schoenen en spelingsfouten

21 thoughts on “Grappigheden in ’t Wild 34 schoenen en spelingsfouten

 1. Ja, ik heb deze grappigheden gemist. Op een of andere manier kom ik ze nooit tegen, of beter, let ik er te weinig op.

 2. Oh, die eerst foto! Zo leuk! En die gezichtjes in voorwerpen; dat heet pareidolie. Heb ik van jou geleerd! :-)

 3. Met die Crocks valt zelfs een mistbink op. (Verhaal verzinnen over een nevelig heideveld waarin ’s morgens net na zonsopkomst vreemd gekleurde vormen vlak boven de grond komen aan… lopen? Het schaap, half wakker, tuurt in de verte. Wat is dat? Ze port haar buurvrouw wakker. ‘Bets. Bets! Kijk daar eens, dat blauw en wat is het het? Oranje? Het komt onze kant op.’ Bets opent een oog, daarna, verschrikt, nog een. Beiden komen ze nu overeind. Ze houden de adem in. Langzaam wordt een gestalte zichtbaar…)

 4. Ik wil óók een bink, gemist natuurlijk. ;-) Er zijn tegenwoordig ook wel dames die vrachtwagenchauffeur zijn, misschien had zijn collega die rode hakken vergeten toen ze naar huis ging. ;-)

 5. Foto 1, oefenen voor de Bremer Stadsmuzikanten?
  Ze zijn allemaal leuk. Altijd weer een feestje om te ontdekken, toch?

 6. Nad is echt erg. Ik legde niet eens de link met nat en had zo de leuning.
  Mistbink is een mooi nieuw woord. Als ik dapper door de mist naar het werk rijd, voel ik mij voortaan een mistbink.

 7. Mistbinken? Ik loop nogal eens in de mist. Ben ik dan een mistbink? Die crocks? zien er blits uit.

Geen reacties meer mogelijk.

Back To Top