Grappigheden in ’t Wild 31

Grappigheden in 't Wild 31

Met de eerste dag slecht weer van deze herfst leek het me wel een leuke geste om wat grappigheden te delen. Ook ik zou zoals bovenstaande hond graag nog een rondje met de haren in de wind gaan, maar dat zit er vandaag sowieso niet in. Daarom voor jullie een extra lekker lange Grappigheden in ’t Wild 31.
En nie zeike.

En dit is waarom een proefdruk dus belangrijk is.

Auto met een extra ruitje.

 

25 Reacties op “Grappigheden in ’t Wild 31

  1. Ze zijn weer leuk! Vooral die van ‘ ik ben aan het werk, niet op de vlucht’. Die ga ik erin houden.

  2. Ze zijn allemaal leuk, maar het boek is mijn favoriet. Ik moest drie keer lezen voor ik snapte hoe het echt bedoeld moet zijn:).

Reacties zijn uitgeschakeld.

Mijn blog draait op cookies en koffie!

Cookiebanner country

Categorieën

Leesvoer:

Boek Cleo

Archief: