Grappigheden in ’t Wild 10

Grappigheden in 't Wild 10

Grappigheden in ’t Wild 10

Grappigheden in ’t Wild 10, dat staat daar, want alweer 10 maanden hou ik mij vanaf de fiets en vanuit de auto bezig met het vergaren van de zin en onzin van grappigheden. En hoewel ik met deze blogpost samen de collectie al 10 maanden weet te vullen is dat puur geluk en geduld van Frans. Hoe vaak we niet met een vaartje gekeerd zijn om een auto te achtervolgen met een wel heel leuk kenteken of vergelijkbare opdruk. Hoe vaak hij trouwens zelf toevallig iets zag als ik eens de andere kant op aan het zoeken was. We waren vaak zat te laat maar zoals ik deze blog te zien is rij je er soms gewoon achteraan, parkeer je ernaast of kwispelt het al een poosje niet.

Koei op d'r kant

Koei op d’r kant, tis ook net Brabant.

Grappigheden in 't Wild 10

Op een kassie in Weert.

Grappigheden in 't Wild 10

Zalig nummerbord voor zo’n auto

Grappigheden in 't Wild 10

Maar dit is nog erger!

Grappigheden in 't Wild 10

Serieus grappig.

Kwispelt nie

Kwispelen is vooralsnog niet nodig.

24 thoughts on “Grappigheden in ’t Wild 10

 1. Het krioelt op de weg van deze grappigheden maar je moet er oog voor hebben.

 2. Ik vind dit altijd zo’n geweldige rubriek. Vaak neem ik me voor ook beter op te letten, maar ja …….

 3. Dit soort dingen fotografeer ik ook graag. Doe er alleen te weinig mee, maar als je je ogen goed de kost geeft zie je genoeg! Leuk!

 4. Ze zijn weer origineel, Liesbeth. Ik zag onlangs in Drente nog een hele leuke, die ik bij gelegenheid een keer op mijn blog zet.

 5. Deze blogs van jou, vind ik altijd erg leuk, vooral de laatste van deze serie is super.

 6. Grappen en grollen langs de weg. Ik kijk daar dikwijls over, denk ik ?

 7. Ik vind het leuk, maar registreer en rij er vervolgens aan voorbij.

 8. Grappig al die opschriften. Als je erop gaat letten, zie je veel grappige teksten. Leuk dat jullie ze zo verzamelen!

 9. Echt een leuke hobby om onderweg “grappen”te vinden. Het nummerbord is natuurlijk gewéldig! Herstel, de nummerborden want dribbel is heerlijke zelfspot en daar houd ik van. Maar de rest is allemaal zeker jullie moete waard geweest.

 10. Ik vind het nummerbord, DU-WE het leukst.
  Zie soms ook leuke dingen maar ben dan te laat, en er achteraan rijden, nee, dat doe ik niet :)

 11. De laatste is erg origineel. Blijf je naar kijken als je er achter zit. ??

Geen reacties meer mogelijk.

Back To Top